Προπονητής

          Σούλης Παπαδόπουλος

Ο Σούλης Παπαδόπουλος ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα μετά την αποχώρηση του από την ενεργό δράση σαν ποδοσφαιριστής, το Νοέμβριο του 1999 από την Προοδευτική αρχικά σαν βοηθός του προπονητή της ομάδας, Νίκου Καρούλια και σαν γυμναστής της ομάδας. Στα τέλη Μαρτίου του 2000 ανέλαβε προπονητής της Προοδευτικής στον πάγκο της οποίας κάθισε για τέσσερα χρόνια.

Πέρασε στην συνέχεια από τον Απόλλων Λεμεσού, την Καστοριά, τον Πανηλειακό για να γυρίσει το καλοκαίρι του 2005 και πάλι στην Προοδευτική. Το καλοκαίρι του 2007 ανέλαβε τον Βύζαντα Μεγάρων και τον Οκτώβριο του 2007 ανέλαβε τον Ολυμπιακό Βόλου στον οποίο εργάστηκε μέχρι τον Μάρτιο του 2008.

Ακολούθησαν ο Πιερικός, το Αιγάλεω, ο Διαγόρας, η Βέροια, ο Ηρακλής, η Δόξα Δράμας για να επιστρέψει και πάλι στον Ολυμπιακό Βόλου το 2012 παραμένοντας στην ομάδα μέχρι τον Ιανουάριο του 2013. Στις αρχές του Μαρτίου του ίδιου έτους ανέλαβε τον Άρη και ακολούθησαν τα Χανιά, η ΑΕΛ, η Λαμία και για τρίτη θητεία το 2015 ο Ολυμπιακός Βόλου.

Τον Ιανουάριο του 2017, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Εργοτέλη κατακτώντας το πρωτάθλημα στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και την άνοδο. Το Δεκέμβριο του 2017 ανέλαβε τον Αστέρα Αμαλιάδας με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα 5ου ομίλου Γ’ Εθνικής και τον οδήγησε στους αγώνες μπαράζ ανόδου και το καλοκαίρι του 2018, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Αήττητου Σπάτων. Το καλοκαίρι του 2019 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Διαγόρα Ρόδου, για δεύτερη φορά στην προπονητική του καριέρα.