Έδωσαν χαρά στους ηλικιωμένους διοίκηση και παίκτες της ομάδας

Επίσκεψη στο Γηροκομείο Βόλου πραγματοποίησε σήμερα η ομάδα ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, στο πλαίσιο της κοινωνικής της πολιτικής. Άλλωστε ο Ολυμπιακός Βόλου εδώ και 80 χρόνια αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας.

Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 κ. Παναγιώτης Μποτσιβάλης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Αγγελική Μποτσιβάλη και τον γιο του και μέλος της Δ.Ε. Γιώργο Μποτσιβάλη,  βρέθηκαν μαζί με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στο Γηροκομείο και συνομίλησαν μαζί με τους υπερήλικες.

Μάλιστα, ορισμένοι τρόφιμοι τους διηγήθηκαν ιστορίες από τα νεανικά τους χρόνια, με πρωταγωνιστή τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ κάποιοι εξέφρασαν την μεγάλη τους αγάπη προς την ιστορική ομάδα της πόλης μας.

Ο κ. Μποτσιβάλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον πρόεδρο του Γηροκομείου κ. Παύλο Πάνο για την μέγιστη προσπάθεια που έχει καταβάλει ο ίδιος, προκειμένου το Γηροκομείο Βόλου να αναπτυχθεί και να προσφέρει υψηλού επιπέδου παροχές στους τροφίμους του.

 Ο κ. Παύλος Πάνος απευθυνόμενος στον κ. Μποτσιβάλη εξήρε την απόφασή του να ηγηθεί εκ νέου της ιστορικής ομάδας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, τονίζοντας ότι ο αθλητισμός και ο πολιτισμός είναι συνοδοιπόροι.

Από την πλευρά του ο κ. Μποτσιβάλης εντυπωσιάστηκε από τις εγκαταστάσεις του Γηροκομείου Βόλου αλλά και από την άψογη οργάνωσή του, καθώς ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους και έδωσε τα εύσημα στον κ. Πάνο για την αφοσίωσή του και την εργατικότητά του, προκειμένου να κάνει το Γηροκομείο Βόλου, ένα πρότυπο χώρο φιλοξενίας των υπερηλίκων της πόλης μας.

Η παρουσία των ποδοσφαιριστών στο Γηροκομείο, έδωσε μεγάλη χαρά στους τροφίμους, οι οποίοι παρακολουθώντας τα τεκταινόμενα στην πόλη, τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα και τους ζήτησαν να κάνουν πράξη το στόχο τους που δεν είναι άλλος από την άνοδο της ομάδας στη  Football League.

 Ο κ. Μποτσιβάλης σε δηλώσεις του επεσήμανε χαρακτηριστικά ότι «Έχω επισκεφθεί κι άλλα Ιδρύματα, όμως από το Γηροκομείο Βόλου έμεινα πραγματικά άφωνος. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν είναι η πρώτη φορά που δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο. Φέτος ξεκινήσαμε από το Γηροκομείο Βόλου και θα συνεχίσουμε και με άλλες δομές. Ξεκινήσαμε από το Γηροκομείο, να δώσουμε χαρά στους ανθρώπους της μεγάλης ηλικίας, που θα πρέπει να τους προσέχουμε και να τους φροντίζουμε. Ευχαριστώ τη διοίκηση του Γηροκομείου και προσκαλώ όσους τροφίμους μπορούν να επισκεφθούν το Πανθεσσαλικό Στάδιο και να απολαύσουν φυσικά δωρεάν τον Ολυμπιακό Βόλου».

Ακολούθως, ο πρόεδρος του Γηροκομείου Βόλου κ. Παύλος Πάνος ανέφερε  «Καλή χρονιά στον Ολυμπιακό Βόλου, που είναι μια ιστορική ομάδα και με τον κ. Μποτσιβάλη, που δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται τέτοιες δομές δείχνουν το κοινωνικό τους προφίλ και το κοινωνικό τους αίσθημα, γιατί η αγάπη προς τους ηλικιωμένους είναι πολύ σημαντική. Ευχαριστούμε για όλα όσα φέρανε, για την χαρά που δώσανε στους ηλικιωμένους μας και ελπίζουμε να τους βλέπουμε όλους τακτικά».

Εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές ο Γιώργος Θέος σχολίασε για την επίσκεψη της ομάδας στο Γηροκομείο «Ήρθαμε σήμερα στο Γηροκομείο Βόλου να επισκεφθούμε τους ηλικιωμένους που ζουν εδώ. Εδώ και χρόνια ο Ολυμπιακός Βόλου δείχνει τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα. Ήρθαμε κοντά σε ανθρώπους που βλέπανε την ομάδα σε πιο υψηλό επίπεδο. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε την προσπάθεια να ξαναγυρίσουμε την ομάδα εκεί όπου ήταν».

Να σημειωθεί πως η Διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου προσέφερε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο Γηροκομείο Βόλου, ενώ ο κ. Μποτσιβάλης προσκάλεσε τη διοίκηση του Γηροκομείου και τους τροφίμους στο ξενοδοχείο Valis προκειμένου να τους παραθέσει γεύμα, ενώ από την πλευρά του και ο κ. Πάνος προσκάλεσε την ομάδα στο εστιατόριο ΚΧ 1948, που ο ίδιος διατηρεί.

Οι επισκέψεις σε ιδρύματα της πόλης θα συνεχιστούν και το επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς ο Ολυμπιακός Βόλου εκτός από ποδοσφαιρική ομάδα και αθλητικό Σωματείο είναι ένα ζωτικό κύτταρο της κοινωνίας μας.

Κοινοποίηση:

Άλλα νέα