Έκοψε την βασιλόπιτά του ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937

Μέσα σε ενωτικό και ευχάριστο κλίμα, παρουσία εκατοντάδων αθλητών και αθλητριών της ομάδας μας ,  προπονητών , γονέων , προσκεκλημένων , φιλάθλων και δημοσιογράφων, η μεγάλη οικογένεια του Α.Σ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 έκοψε σήμερα τη βασιλόπιτά της, στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΕΑΚ  Βόλου.

Το Γυμναστήριο γέμισε παιδικές φωνές και ερυθρόλευκες παρουσίες, που στηρίζουν ένθερμα τον  Σύλλογό μας , όλα αυτά τα χρόνια, Φυσικά το «παρών» έδωσαν οι αντρικές ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ, όπως και οι γυναικείες ομάδες μπάσκετ και πετοσφαίρισης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ευλογία και την κοπή της πίτας από τον πάτερ Γεώργιο, ιερέα του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου κι ακολούθησε ένας σύντομος χαιρετισμός από τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Νικόλαο Τσεκούρα.

Στην ομιλία του,  υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, τις προσπάθειες και τους κόπους όλων να διατηρήσουν τον Ολυμπιακό Βόλου ζωντανό, σημείωσε πως ο μεγάλος αυτός Σύλλογος δεν έχει αντιπαραθέσεις με τις τοπικές Αρχές και στόχος είναι η παραγωγή αθλητισμού και πολιτισμού μέσα από την καθημερινή δραστηριότητα των 850 παιδιών.

Κλείνοντας, ο κ. Τσεκούρας ευχήθηκε χαρακτηριστικά «στα 100α γενέθλια του Συλλόγου να είμαστε όλοι μαζί και να πανηγυρίζουμε τον Ολυμπιακό Βόλου στις μεγάλες κατηγορίες».

Έπειτα, οι βουλευτές κ.κ. Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και Χρήστος Μπουκώρος, όπως και ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιώργος Καλτσογιάννης βράβευσαν την ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου για την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ και στις σύντομες ομιλίες τους εξήραν το έργο του μεγάλου αυτού Συλλόγου, ευχόμενοι να διατηρηθούν και να διευρυνθούν οι επιτυχίες του.

Οι βραβεύσεις συνεχίστηκαν με τον βουλευτή κ. Κώστα Στεργίου να βραβεύει αθλητες του τμήματος κολύμβησης του Ολυμπιακού Βόλου, οι οποίοι διακρίθηκαν σε πανελλήνια πρωταθλήματα. Παράλληλα, βραβεύτηκε από τον κ. Γιώργο Μουλά, πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Γιώργος Γεωργαλάς, εκπρόσωπος της Coca Cola για την συνεισφορά της εταιρείας στον Σύλλογο, ενώ η γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη τίμησε την κ. Ντίνα Στρούγγη, εκπρόσωπο της PPG.

Ο   κ. Αλέκος Μεταφτσής, πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου παρέδωσε τιμητική πλακέτα στην κ. Γκουλέτσου Κατερίνα, εκπρόσωπο των φούρνων «Το Χωριάτικο», για την ένθερμη στήριξη της επιχείρησης στον Σύλλογο,  ενώ τιμήθηκαν και η ΕΨΑ όπως και το Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου.

Στην εκδήλωση του Συλλόγου έδωσαν το «παρών» οι πρόεδρος και αντιπρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ- ΔΗΠΕΘΕ και προπονητές μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου κ.κ. Γιώργος Βλιώρας και Μιχάλης Καπουρνιώτης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Αργύρης Κοπάνας και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ιάσων Αποστολάκης.

Βασιλόπιτες δόθηκαν σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου και ήταν προσφορά της ΑΡΤΟΠΟΙΪΑΣ ΖΑΧΟΣ , ενώ πλούσια δώρα υπήρχαν για όλα τα παιδιά του Ολυμπιακού Βόλου.

Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε η προπονήτρια μπάσκετ και δημοσιογράφος κ. Ελένη Παπαθανασίου.

Κοινοποίηση:

Άλλα νέα