Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937: Οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 προχώρησε στην παρακάτω δήλωση με αφορμή την ανακοίνωση του Α.Σ Ρήγας Φεραίος:

«Ζώντας σε μια δημοκρατική χώρα, ο κάθε πολίτης και ως εκ τούτου κάθε αθλητικό Σωματείο έχει δικαίωμα να στραφεί στη δικαιοσύνη, να ασκήσει εφέσεις επί των δικαστικών αποφάσεων, όπως ο νόμος το ορίζει.

 Ουδείς όμως μπορεί να αμφισβητεί επισήμως μία κρυστάλλινη απόφαση τακτικών δικαστών, επειδή δικαιώνει τον αντίδικο, με το πρόσχημα της έκπληξης που αισθάνθηκε!

Ο Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 και η Διοίκησή του πιστεύει ακράδαντα ότι οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα κι όχι στις δικαστικές αίθουσες. Παρόλα αυτά, θα δώσει το παρών στην εκδίκαση της εφέσεως, στηρίζοντας τη διάφανη πρωτόδικη απόφαση, που επί της ουσίας έκρινε αβάσιμο τον ισχυρισμό του γειτονικού Συλλόγου.

Δυστυχώς για μερικούς, ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 έχει τέτοια στεγανά, που η ενότητά του δεν μπορεί να διαρραγεί, όση προσπάθεια κι αν καταβάλλεται και ό,τι μέσα κι αν χρησιμοποιούνται.

Εμείς συνεχίζουμε σε πείσμα όλων να υπηρετούμε με αξιοπρέπεια τον μεγαλύτερο Σύλλογο της πόλης και διαβεβαιώνουμε όλους ότι δεν ξεχνούμε».

Κοινοποίηση:

Άλλα νέα