Ολυμπιακός Βόλου μέχρι και την Κίνα και το Περού!

Η Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937  ευχαριστεί τους εκατοντάδες φιλάθλους του Συλλόγου μας για το δυναμικό παρών στη χθεσινή Γενική Συνέλευση.

Έδειξαν με την παρουσία τους την αγάπη τους για τον Ολυμπιακό Βόλου και την πίστη τους στη νέα προσπάθεια που ξεκινά για την «αναγέννηση» της αγαπημένης μας ομάδας.

Παράλληλα, η Διοίκηση ευχαριστεί θερμά και τους εκατοντάδες φιλάθλους από κάθε σημείο του κόσμου, που δεν ξεχνούν ποτέ τον ιστορικό μας Σύλλογο.

Τα στατιστικά στοιχεία της επίσημης ιστοσελίδας δείχνουν ότι ενδιαφέρονται για τα νέα του Ολυμπιακού Βόλου άνθρωποι από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, από πολλές χώρες της Ευρώπης, όπως η Ρουμανία, η Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Πολωνία, Σουηδία, Βουλγαρία, Δανία, Ισπανία και φυσικά από την Κύπρο.

Το εντυπωσιακό είναι ότι υπάρχουν σταθεροί χρήστες της επίσημης ιστοσελίδας του Ολυμπιακού Βόλου από το Περού κι από την Κίνα!

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 χαιρετίζει τους απανταχού Έλληνες που παρόλο που βρίσκονται σε χώρες του εξωτερικού, δεν λησμονούν  ποτέ τον Ολυμπιακό Βόλου και προσπαθούν με κάθε τρόπο να μάθουν νέα του.

Κοινοποίηση:

Άλλα νέα