ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Τα λόγια είναι περιττά όταν μιλά η εικόνα και η πραγματικότητα . Και αυτή μίλησε χθες Τετάρτη 4 Ιουλίου στο ξενοδοχείο PARK όπου έγινε η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αθλητικής περιόδου για την ποδοσφαιρική μας ομάδα .

Η ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα , το χαμόγελο των παρευρισκομένων φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου , δείχνουν ότι η ομάδα μας βρίσκεται σε τροχιά επιτυχιών .

 

 

 

 

 

 

 

Παρόντες ήταν όλοι , παλιοί παράγοντες  , οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας με επικεφαλής τον αρχηγό της Στάθη Ρόκα , ο προπονητής μας Περικλής Αμανατίδης , ο συνεργάτης του και γυμναστής της ομάδας Σωτήρης Πετσιμέρης και ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιάννης Ζαλαώρας , δημοσιογράφοι , τα μέλη της Διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου και της Εκτελεστικής Επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος και ΚΥΡΙΩΣ , η δύναμη του ιστορικού μας Συλλόγου , Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ , αυτός που διψά να δει την ομάδα να ξαναπαίρνει τον δρόμο προς τις επαγγελματικές κατηγορίες , χτισμένος όμως σε στέρεες βάσεις .

Η εκδήλωση άρχισε με τη παρουσίαση ενός VIDEO που έδειχνε τις τρεις γενιές φιλάθλων του και τη πορεία από το γήπεδο του Αναύρου προς τις μεγάλες πρόσφατες επιτυχίες .

 

 

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Τσεκούρας αναφέρθηκε στη συγκλονιστική παρουσία του κόσμου που δίνει δύναμη σε όλη τη Διοίκηση για τη συνέχεια , ανήγγειλε την δημιουργία γραφείων και στο κέντρο της πόλης (Ιάσονος-Λώρη 5ος Όροφος)  , όπως αρμόζει στην ομάδα μας αλλά και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών και φιλάθλων του , ενώ κλείνοντας σε μια ιδιαίτερα συμβολική κίνηση παρέδωσε το πρώτο GOLD διαρκείας στο παλαιό Πρόεδρο του Συλλόγου Τάκη Σταυρίδη ο οποίος μέσα σε ιδιαίτερα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα ανέφερε ότι πλέον ο Ολυμπιακός Βόλου δεν έχει να φοβάται τίποτε γιατί αυτό το εγγυώνται η Διοίκηση , τα μέλη του τεχνικού επιτελείου αλλά και οι χιλιάδες φίλαθλοί του .

 

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ιάσονας Χατζής που κάλεσε το κόσμο να βοηθήσει ώστε  να δοθεί   ώθηση και στους ανθρώπους που στηρίζουν οικονομικά την προσπάθεια .

 

Την εκδήλωση έκλεισε ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος ο οποίος έδωσε και το στίγμα για τη συνέχεια τόσο της ενίσχυσης της ομάδας όσο και της οργανωτικής συγκρότησης του και διαβεβαίωσε τους παρευρισκομένους ότι θα γίνουν όλες οι ενέργειες ώστε η ομάδα να φτάσει εκεί που αρμόζει στην ιστορία της .

 

 

 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκαν οι «πρωταγωνιστές» του video των εισιτηρίων διαρκείας, μία παλαιά και φανατική φίλαθλος της ομάδας μας και έγινε κλήρωση για μπάλες ποδοσφαίρου που δόθηκαν στους παρευρισκομένους.

Το επόμενο ραντεβού δόθηκε για τις 23 Ιουλίου στο ΕΑΚ Βόλου στη «πρώτη» συγκέντρωση της ομάδας .

Η Διοίκηση του Συλλόγου και η Εκτελεστική Επιτροπή του Ποδοσφαιρικού τμήματος ευχαριστεί τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που κάλυψαν την εκδήλωση, τους φιλάθλους για την μαζική τους παρουσία, την εταιρεία αναψυκτικών ΕΨΑ για την ευγενική της χορηγία για την παραγωγή των εισιτηρίων διαρκείας και το ξενοδοχείο PARK HOTEL για την διάθεση της αίθουσας που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση.

Κοινοποίηση:

Άλλα νέα