Ο Ολυμπιακός Βόλου με την Κιβωτό του Κόσμου στο κατάστημα Public

Στο πλαίσιο των κοινωνικών της δράσεων, η ομάδα μας πραγματοποίησε την περασμένη Τετάρτη μια εκδήλωση αφιερωμένη αποκλειστικά στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου. Σε συνεργασία με το κατάστημα Public Βόλου διοργάνωσε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό βασισμένο στο γνωστό ηλεκτρονικό παιχνίδι ποδοσφαίρου FIFA19.

                 

Η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου υποδέχτηκε με ιδιαίτερη θέρμη τα παιδιά από την Κιβωτό του Κόσμου καθώς και τον υπεύθυνο παιδαγωγό τους κ. Κωνσταντίνο Καρανάσιο, ο οποίος μάλιστα παρέλαβε και μία φανέλα της ομάδας (με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών) από τον γενικό γραμματέα του Συλλόγου, κ. Δημήτρη Μουρτζίνο.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας με επικεφαλής τον προπονητή κ. Περικλή Αμανατίδη και τον γενικό αρχηγό κ. Γιάννη Θεοδωρίδη, ενώ από πλευράς διοίκησης παραβρέθηκαν οι κ.κ. Δημήτρης Μουρτζίνος, Κυριάκος Κυριακόπουλος και Αλέκος Μεταφτσής.

         

Πρώτος νικητής ήταν ο Ευθύμης Δανιλόπουλος με συμπαίκτη τον Αντώνη Καμπλιώνη, δεύτερος ο Βαγγέλης Γιαννίκος με συμπαίκτη τον Γιώργο Πατσή και τρίτος ο Στάθης Βλαχάβας με συμπαίκτη  τον Θανάση Μαργαρίτη. Και οι τρεις κέρδισαν από έναν τίτλο FIFA 19, ενώ ο πρώτος νικητής παρέλαβε και μία φανέλα με τις υπογραφές όλων  των ποδοσφαιριστών.

 

     

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου ευχαριστεί το κατάστημα Public Βόλου και ιδιαίτερα τον διευθυντή κ. Μιχάλη Λογοδότη, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα για την υλοποίησή της ξεχωριστής αυτής εκδήλωσης.

Ολυμπιακός Βόλου για πάντα.

Κοινοποίηση:

Άλλα νέα