Παρουσίαση του προπονητικού τιμ του Ολυμπιακού Βόλου

Από τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό Βόλου ανακοινώνονται τα παρακάτω:
Ο προπονητής που επέλεξε η ομάδα μας για να την οδηγήσει την πρώτη της χρονιά της επανόδου της στις επαγγελματικές κατηγορίες είναι ο Θωμάς Γράφας.
Ο Αθηναίος τεχνικός γεννήθηκε στις 10/02/1970 και η πρώτη του ομάδα, ως προπονητής, ήταν το Αιγάλεω στη Β’ Εθνική κατηγορία την περίοδο 2009-10. Στη συνέχεια εργάστηκε στην Κηφισιά (Γ’ Εθνική), ενώ όλες οι υπόλοιπες ομάδες που δούλεψε ήταν επιπέδου Φούτμπολ Λιγκ και Σούπερ Λιγκ (Βέροια).
Συγκεκριμένα εργάστηκε στον Ηρακλή Ψαχνών την περίοδο 2013-14, οδηγώντας την ομάδα της Εύβοιας στα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ.
Επόμενος σταθμός της καριέρα του ήταν ο Απόλλων Καλαμαριάς, ακολούθησε η ΑΕΛ, ο Περικός, τα Χανιά, ενώ την χρονιά 2016-17 ανέλαβε προπονητής της Βέροιας στη Σούπερ Λιγκ (κάθισε σε 14 παιχνίδια στον πάγκο της). Την επόμενη αγωνιστική περίοδο δούλεψε στη Σπάρτη, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια εργάστηκε στον ΑΟ Τρίκαλα.
O Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Θωμά Γράφα στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια και του εύχεται πολλές επιτυχίες με την ομάδα.

Γυμναστής της ομάδας ο Παναγιώτης Τσιγαρίδας
Ο Παναγιώτης Τσιγαρίδας γεννήθηκε στις 3 Νοεμβρίου του 1992. Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα στην προπονητική ποδοσφαίρου με εξειδίκευση την προπονητική Φυσική Κατάσταση Ποδοσφαίρου.
Είναι απόφοιτος Μεταπτυχιακού προγράμματος Οργάνωση και Διοίκηση του Αθλητισμού ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και Κάτοχος διπλώματος UEFA C’.
Προηγούμενη εργασιακή εμπειρία σε ΠΑΕ Αχαρναϊκός, ΠΑΕ Άλιμος, ΠΑΕ Ιωνικός, στη Μικτή Ομάδα Νέων Πειραιά ενώ είναι Υπεύθυνος Εργοφυσιολόγος στην Athlometrix.
Ο Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Παναγιώτη Τσιγαρίδα στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια και του εύχεται πολλές επιτυχίες με την ομάδα.

Προπονητής τερματοφυλάκων ο Γιάννης Γεωργιάδης
Ο Γιάννης Γεωργιάδης γεννήθηκε στην Δ. Γερμανία το 1964, στο Βαιμπλίγκεν της Στουτγκάρδης, είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Είναι προπονητής ποδοσφαίρου με δίπλωμα UEFA B’ και στις ομάδες εργάζεται ως προπονητής τερματοφυλάκων.
Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από την Ακαδημία του Πανδραμαϊκού και την ανδρική ομάδα στη Δ’ Εθνική. Επόμενη ομάδα ήταν ο Ορφέας Ελευθερούπολης Καβάλας στη Γ’ Εθνική, ακολούθησε η ΑΠΣ Ζάκυνθος και η ΑΕΛ Καλλονής στη Β’ Εθνική και μετά ο ΑΟ Παλαιοχώρας Χανίων στη Γ’ Εθνική.
Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων επάνω στην εκγύμναση των τερματοφυλάκων στην Ελλάδα και τα τελευταία δύο χρόνια συμμετέχει στο διεθνές σεμινάριο προπονητών τερματοφυλάκων στο Brzek της Πολωνίας στο International Goalkeeper Coaching Workshop.
Ο Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Γιάννη Γεωργιάδη στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια και του εύχεται πολλές επιτυχίες με την ομάδα.
Τεχνικός Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος θα είναι ο Διονύσης Παππάς.
Φροντιστές της ομάδας θα είναι οι Δημήτρης Παπαγιάννης και Ηλίας Πάνος.

Κοινοποίηση:

Άλλα νέα