Λόρι Κέρι: «Θέλω να πρωταγωνιστήσω με τον Ολυμπιακό Βόλου»

Αμέσως μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο Λόρι Κέρι έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στο επίσημο site της ομάδας.

«Η απόφαση να επιστρέψω στον Ολυμπιακό Βόλου ήταν εύκολη για εμένα. Πρόκειται για μια μεγάλη, ιστορική ομάδα με πολύ κόσμο πάντα, σε όποιο πρωτάθλημα και να παίζει, και ο στόχος της είναι να πρωταγωνιστεί. Και αυτό είναι που θέλω και εγώ προσωπικά για εμένα. Είχα προτάσεις και από άλλες ομάδες ωστόσο αυτό που επέλεξα ήταν να παίξω μπάλα και να προσπαθήσω να πρωταγωνιστήσω σε μια ομάδα με ένα πολύ καλό ρόστερ που έχει ακριβώς τον ίδιο στόχο με εμένα.

Βέβαια σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου εκτός όλων των παραπάνω έπαιξε και το γεγονός πως γνωρίζω προσωπικά τόσο τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο και ξέρω τις προσδοκίες που έχει για την ομάδα αλλά και τις προσπάθειες που κάνει αλλά και η παρουσία του Σούλη Παπαδόπουλου στον πάγκο της ομάδας.

Επίσης σημαντικό για εμένα, για την ψυχολογία μου, για να είμαι καλά και να μπορώ να το βγάζω αυτό και στο γήπεδο είναι να είμαι στο σπίτι μου με την οικογένεια μου και αυτό έπαιξε ακόμα έναν σημαντικό ρόλο στην επιστροφή μου στον Ολυμπιακό Βόλου.

Στόχος μου είναι να βοηθήσω άμεσα την ομάδα να πετύχει τον στόχο της που είναι η άνοδος στην Super League. Να πάει ο Ολυμπιακός Βόλου εκεί που αξίζει να βρίσκεται  και όλοι, μαζί με αυτό τον καταπληκτικό κόσμο του Ολυμπιακού, να πανηγυρίσουμε την άνοδο»!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας!

 

 

Κοινοποίηση:

Άλλα νέα