Λ. Βόκολος: «Θα κάνουμε το χρέος μας» (photos από την προπόνηση)

Σε δήλωση του για τον αυριανό αγώνα με τη Νίκη Βόλου (Σάββατο 22/2-15:00-Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης) ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Λεωνίδας Βόκολος τόνισε: «Είναι ένα ντέρμπι, ένα παιχνίδι που σημαίνει πολλά και για τις δύο ομάδες. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Θα μπούμε στο γήπεδο και θα κάνουμε το χρέος μας που δεν είναι άλλο από το δώσουμε ότι καλύτερο έχουμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα, όπως θέλουμε και προσπαθούμε να κάνουμε άλλωστε σε όλα τα παιχνίδια, αν και το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι λίγο ιδιαίτερο όπως βέβαια και όλα τα ντέρμπι.

Από εκεί και πέρα είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, είναι παιχνίδι που θα κριθεί στο πάθος, στην διάθεση και στην θέληση που θα δείξουν και οι δύο ομάδες.

Θέλω να πιστεύω ότι εμείς θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει να παρουσιαστούμε και θα καταφέρουμε στο τέλος να πανηγυρίσουμε τη νίκη».

Αμφίβολος ο Μητρόπουλος

Σε ότι αφορά στα αγωνιστικά, με πρωινή προπόνηση, παρουσία φιλάθλων, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ερυθρολεύκων ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Νίκη Βόλου.

Ο Λεωνίδας Βόκολος έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες εκτός του Ξενοδόχοφ ο οποίος υπενθυμίζουμε ότι τραυματίστηκε στον αγώνα με την Καλαμάτα ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Παύλου Μητρόπουλου καθώς τις τελευταίες ημέρες υποφέρει από ίωση.

Κοινοποίηση:

Άλλα νέα