Λ. Βόκολος: “Οι μεγάλες επιτυχίες έρχονται μόνο μέσα από το εμείς!”

Συγκινητική χαρακτήρισε την προσπάθεια των παικτών του ο Λεωνίδας Βόκολος στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν, για άλλο ένα παιχνίδι. Πραγματικά η προσπάθεια ήταν συγκινητική και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Όπως έχω πει σε αυτή την κατηγορία η ψαλίδα είναι πάρα πολύ μικρή, οι διαφορές μεταξύ των ομάδων είναι πάρα πολύ μικρές. Παίζαμε με μία ομάδα που ουσιαστικά παίζει σε κάθε παιχνίδι τη ζωή της. Βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις οπότε προσπαθεί να μαζέψει όσο περισσότερους βαθμούς μπορεί. Θεωρώ ότι κάναμε ένα ώριμο παιχνίδι, από την αρχή μέχρι το τέλος. Είχαμε την ατυχία να χάσουμε κάποιους παίκτες με αναγκαστικές αλλαγές, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να κινηθούμε όπως θα θέλαμε στο τέλος του αγώνα.

Νομίζω ότι το πάθος, η διάθεση και η θέληση που έδειξαν τα παιδιά υπερνίκησαν τα πάντα. Όπως τους έχω πει πολλές φορές, κάτι που είναι στη φιλοσοφία μου γιατί το έχω βιώσει, είναι ότι όλες οι μεγάλες επιτυχίες έρχονται μόνο μέσα από το εμείς! Όταν σταματήσει να υπάρχει το εγώ, υπάρχει το εμείς. Αυτή η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι, αρχίζει και το βγάζει μέσα στο γήπεδο και για μένα αυτό είναι μεγάλη ευχαρίστηση και ικανοποίηση. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για τη δίκαιη νίκη, αποκλειστικά σε αυτούς και σε κανέναν άλλο. Από εκεί και πέρα κάθε νίκη και κάθε ήττα διαρκεί 24 ώρες. Από αύριο αρχίζουμε και σκεφτόμαστε το επόμενο μας παιχνίδι στον Ιάλυσο, ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι. Να παρουσιαστούμε όσο γίνεται καλύτεροι, κρατώντας τα θετικά και βελτιώνοντας μέσα στη βδομάδα τα αρνητικά στοιχεία.”

Κοινοποίηση:

Άλλα νέα