Χωρίς Ράντι – Αμφίβολος ο Παπαϊωάννου (photo από την προπόνηση)

Η προετοιμασία των ερυθρολεύκων ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με την Καλαμάτα στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης συνεχίστηκε σήμερα με πρωινή προπόνηση ενώ αύριο η ομάδα θα κάνει μια τελευταία προπόνηση στο γήπεδο της Νεάπολης.

Ο Λεωνίδας Βόκολος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα καθώς ο Παύλος Μητρόπουλος επανήλθε κανονικά στις προπονήσεις μετά το σφίξιμο που είχε νιώσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα στον δικέφαλο ενώ πρόβλημα τελικά δεν αντιμετωπίζει και ο Γκενάντι Ξενοδόχοφ ο οποίος μετά την προπόνηση της Πέμπτης είχε νιώσει μια μικρή ενόχληση. Ο Αντώνης Τσιάρας επανήλθε επίσης κανονικά στις προπονήσεις καθώς τις τελευταίες ημέρες τον ταλαιπωρούσε μια μικρή ίωση.

Αμφίβολος για τον αγώνα της Κυριακής παραμένει ο Σεραφείμ Παπαϊωάννου ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα ωστόσο χθες Πέμπτη ένιωσε και πάλι μια μικρή ενόχληση στο πόδι.

Σίγουρα πάντως στον αγώνα της Κυριακής ο Λεωνίδας Βόκολος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ράντι καθώς ο επιθετικός του Ολυμπιακού Βόλου έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του (έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες).

Κοινοποίηση:

Άλλα νέα