Συνεχίζονται οι εργασίες στο Αθλητικό Κέντρο (photos)

Συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής του αθλητικού κέντρου της ομάδας στον Άγιο Γεώργιο Φερών. Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο ένα εκ των δύο γηπέδων, συνεχίζονται τα έργα εξωραϊσμού του περιβάλλοντα χώρου ενώ άμεσα ξεκινούν και οι εργασίες στο παρακείμενο κτίριο και στο δεύτερο γήπεδο.

Πιο συγκεκριμένα ήδη ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο ένα εκ των δύο γηπέδων με τοποθέτηση φυσικού χλοοτάπητα και εγκατάσταση υπόγειου αρδευτικού συστήματος (αυτόματο πότισμα) καθώς και τοποθέτηση δοκαριών με βάσεις εισόδου – εξόδου.

Παράλληλα τοποθετήθηκαν νέες πόρτες στην κύρια είσοδο του αθλητικού κέντρου καθώς και στην είσοδο στον αγωνιστικό χώρο, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στα αποδυτήρια και ειδικότερα τοποθετήθηκαν νέα καθίσματα, ατομικά ντουλάπια, ντουζιέρες, τηλεόραση και air condition, τοποθετήθηκαν κάμερες ασφαλείας, δημιουργήθηκαν διαδρομές προς τον αγωνιστικό χώρο με επίστρωση τσιμέντου κ.α.

Παράλληλα συνεχίζονται οι εργασίες εξωραϊσμού του περιβάλλοντα χώρου με αποψίλωση χόρτων σε πρώτη φάση ενώ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και υπό τις οδηγίες του γεωπόνου ξεκινά η σπορά στο δεύτερο γήπεδο.

Τέλος άμεσα ξεκινούν και οι εργασίες ανακατασκευής του παρακείμενου κτιρίου όπου και θα στεγάζονται τα γραφεία του Συλλόγου, χώρος γυμναστηρίου αλλά και αίθουσα προβολής βίντεο.

Κοινοποίηση:

Άλλα νέα