Συνεχίζεται εντατικά η προετοιμασία

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μας στη Σαμαρίνα των Γρεβενών.

Η ομάδα ακολουθεί από την πρώτη κιόλας ημέρα αυστηρό πρόγραμμα διπλών προπονήσεων με τους Μιχάλη Ζιώγα και Κώστα Μπράτσο να δίνουν έμφαση στο «δέσιμο» της ομάδας και στο τεχνικό κομμάτι. Από την πλευρά του ο Μιχάλης Μπίζιος εργάζεται σκληρά με τους ερυθρόλευκους τερματοφύλακες, καθώς η θέση τους στην ομάδα είναι νευραλγική.

Σήμερα οι ερυθρόλευκοι γυμνάστηκαν το πρωί στο γυμναστήριο της ξενοδοχειακής εγκατάστασης, ενώ το απόγευμα ακολούθησε προπόνηση στο γήπεδο.

Το κλίμα στην αποστολή είναι άριστο, με τους παίκτες να τηρούν κατά γράμμα και χωρίς παρεκκλίσεις το καθημερινό τους πρόγραμμα,  αλλά και τις οδηγίες που τους έχουν δοθεί από την τεχνική ηγεσία.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής των ερυθρολεύκων στη Σαμαρίνα, ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού ταλαιπώρησε τον Χρήστο Σκανδάλη, ο οποίος αποχώρησε χθες προκειμένου να εξεταστεί από γιατρό.

Να σημειωθεί πως την αποστολή της ομάδας έχουν ακολουθήσει ο γενικός αρχηγός, Λευτέρης Τασιόπουλος , ο φυσιοθεραπευτής Στέφανος Κούγκουλος αλλά και οι φροντιστές Δημήτρης Παπαγιάννης και Κώστας Κρίκης, που για ακόμη μία χρονιά είναι οι άνθρωποι που φροντίζουν καθημερινά τους ερυθρόλευκους.

 

Κοινοποίηση:

Άλλα νέα