Αγιασμός στην Ακαδημία ποδοσφαίρου του Συλλόγου

Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε και φέτος η αγωνιστική περίοδος για τα τμήματα της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937.

Το αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Θεόδωρος Παπασακελλαρίου και το “παρών” έδωσαν όλοι οι μικροί ποδοσφαιριστές με τους γονείς του, η Διοίκηση του Συλλόγου, η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου αλλά και το προπονητικό team της ανδρικής ομάδας όπως και εκπρόσωποι των παικτών.

Στην σύντομη ομιλία του, ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Νίκος Τσεκούρας ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά και τους γονείς τους καλή χρονιά με υγεία και συνέστησε στους μικρούς αθλητές να δίνουν βάση και να μην παραμελούν το σχολείο τους. Σε ότι αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα, ο κ. Τσεκούρας ζήτησε απ’ όλους να στηρίξουν τη Διοικούσα Επιτροπή στον αγώνα που δίνει για να κρατήσει στη “ζωή” τον Ολυμπιακό Βόλου και την ευχαρίστησε για την μεγάλη προσπάθειά της.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου κ. Παναγιώτης Μποτσιβάλης ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία σε όλους και υποστήριξε πως με την συσπείρωση όλων ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να καταφέρει τον στόχο του, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην επαγγελματικές κατηγορίες.

Στους μικρούς ποδοσφαιριστές μίλησε και ο προπονητής κ. Μιχάλης Ζιώγας, δίνοντάς τους αθλητικές συμβουλές.

Αμέσως μετά τον αγιασμό και τις σύντομες ομιλίες, οι γονείς και τα παιδιά ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα των προπονήσεων.

Κοινοποίηση:

Άλλα νέα