Αστέρας Ριζομύλου- Ολυμπιακός Βόλου 0-7

Επιτυχημένο ήταν το πέρασμα του Ολυμπιακού Βόλου από το γήπεδο του Ριζομύλου, στην πρεμιέρα του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ, καθώς οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν τον τοπικό Αστέρα με επτά γκολ, με τον κ. Ζιώγα να προτιμά σήμερα πιο νεανική ενδεκάδα.

Στο 22ο λεπτό σημειώθηκε το πρώτο γκολ της αναμέτρησης, όταν ο Καρβούνης έβγαλε σέντρα στον Μέμο κι εκείνος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Το δεύτερο γκολ ήρθε έξι λεπτά αργότερα με σουτ του Λούγκου, ενώ στο 37ο λεπτό ο Χατζόγλου με κεφαλιά έκανε το 0-3. Στο 41ο λεπτό ο Μέμος βρήκε πάλι δίχτυα με ένα πολύ ωραίο σουτ, κάνοντας το 0-4.

 Στην επανάληψη του παιχνιδιού, ο Ολυμπιακός Βόλου συνέχισε επιθετικά διευρύνοντας ακόμη περισσότερο το σκορ. Στο 48ο λεπτό έκανε το 0-5 ο Αλαμάνης, ενώ στο 67ο λεπτό ο Ζάχος με δυνατό, ωραίο σουτ σημείωσε το έκτο γκολ για τους ερυθρόλευκους. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από τον Χατζόγλου στο 75ο λεπτό με κεφαλιά.

Οι συνθέσεις

Αστέρας Ριζομύλου: Τσιότρας, Γιανούχος, Κατσίκης, Λουφόπουλος, Σεσκλιώτης, Κωνσταντέλος, Μπόλκας, Μπλούχος, Ξέρας (46′ Ζούκας), Γιώργης Κάρρος.

Ολυμπιακός Βόλου: Κούτσικος, Γελαδάρης (68′ Πολυχρονιάδης), Αγγελής, Παπαϊωάννου (55′ Πατσής), Χατζόγλου, Δ. Κόκας, Καρβούνης, Λούγκος (68′ Φραγκογιάννης), Αλαμάνης, Καράμπελας, Μέμος (55′ Ζάχος)

Κοινοποίηση:

Άλλα νέα