Παρουσίαση των νέων αποκτημάτων του Ολυμπιακού Βόλου

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του συνεδριακού κέντρου «Forum» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018 η παρουσίαση των νέων αποκτημάτων του Ολυμπιακού Βόλου. Τη συνέντευξη Τύπου που προηγήθηκε όπως και την παρουσίαση ανέλαβε να διεξάγει ο δημοσιογράφος και αρχισυντάκτης του αθλητικού τμήματος της εφημερίδας Θεσσαλίας κ. Ευθύμιος Χούτας.

Το λόγο αρχικά έλαβε ο πρόεδρος της Διοίκησης του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 κ. Νίκος Τσεκούρας ο οποίος μεταξύ άλλων σημείωσε «Δεχόμαστε το τελευταίο διάστημα μια αναίτια κατά την γνώμη μας λεκτική επίθεση με υποτιμητικά σχόλια ακόμη και σε προσωπικό επίπεδο.  Μας κατηγορούν ότι στον Ερασιτέχνη είμαστε κάποιοι λίγοι περιθωριακοί τύποι και καθόμαστε στη διοίκηση, γιατί αλλιώς δεν έχουμε λόγο ύπαρξης.  Μας κατηγορούν ότι καθόμαστε στη διοίκηση γιατί έχουμε οφέλη. Μας κατηγορούν ότι κοροϊδεύουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού και του λέμε ψέματα. Τι έχουμε υποσχεθεί εμείς στον κόσμο και του λέμε ψέματα; Διοικούσαμε εμείς όλα αυτά τα χρόνια το ποδοσφαιρικό τμήμα και του τάζαμε πρωταθλήματα και ανόδους;

Ειλικρινά δεν κατανοούμε τον λόγο που γίνονται όλα αυτά. Εμείς προσπαθούμε να έχουμε καλές σχέσεις με όλους τους φορείς, γιατί ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου είναι κομμάτι αυτής της πόλης και δεν ανήκει σε κανέναν. Εμείς την ύπαρξη μας στην κοινωνία του Βόλου δεν την εξαρτάμε από το αν είμαστε ή δεν είμαστε στην Διοίκηση του Ολυμπιακού. Φαίνεται ότι η αγάπη μας και η επιμονή μας να κρατήσουμε όρθιο και ζωντανό τον Ολυμπιακό ενοχλεί.

Εμείς όμως πρέπει να απασχοληθούμε με το σήμερα και το αύριο του Ολυμπιακού Βόλου, γιατί αυτό νομίζουμε ότι μας ενδιαφέρει περισσότερο. Με τη λήξη του πρώτου γύρου η ομάδα είχε περιέλθει σε άσχημη κατάσταση, τόσο οργανωτική, όσο και βαθμολογική».

Παράλληλα για τις διοικητικές αλλαγές ο κ. Τσεκούρας επεσήμανε ότι ακόμη ο κ. Μποτσιβάλης δεν έχει τοποθετηθεί επισήμως για την αποχώρησή του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι « Περιμένουμε, όχι όμως για πολύ, τον κ. Μποτσιβάλη να τοποθετηθεί και να μας ενημερώσει για τις προθέσεις του, σε διαφορετική περίπτωση με δική του φυσικά ευθύνη, θέτει τον εαυτό του εκτός του ποδοσφαιρικού τμήματος».

Τέλος, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κάλεσε τον φίλαθλο κόσμο να στηρίξει τον Σύλλογο εμπράκτως και να γίνουν όλοι μέλη του Συλλόγου.

Από την πλευρά του, ο ταμίας του Συλλόγου κ. Δημήτρης Πέγιος στην δική του τοποθέτηση σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «Εμείς ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε για πάντα Ολυμπιακός Βόλου. Όποιος πάει κόντρα στον Ολυμπιακό, θα μας βρει κι εμάς απέναντι του. Είμαστε πολλοί και όλοι μαζί ενωμένοι θα κερδίσουμε τους ελάχιστους. Όμως, είναι σημαντικό επίσης να δίνουμε το «παρών»  κάθε Κυριακή στο γήπεδο, έτσι ώστε να ενισχύουμε την προσπάθεια που καταβάλουν οι ποδοσφαιριστές της αγαπημένης μας ομάδας».

Η παρουσίαση των νέων αποκτημάτων

Μετά το πέρας της συνέντευξης Τύπου, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των νέων αποκτημάτων της ομάδας. Με τις φανέλες του Ολυμπιακού Βόλου παρουσιάστηκαν οι Αντώνης Καμπλιώνης, Κλεβί Κόλα, Πέτρος Διβανές, Σάκης Σάββας και ο Στάθης Ρόκας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού Βόλου, έχοντας θητεύσει ήδη δύο φορές στην ομάδα, πήρε το λόγο και απηύθυνε κάλεσμα προς όλους τους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο και να σταθούν δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι «Δε νοείται ο Ολυμπιακός να έχει χίλια άτομα κάθε Κυριακή. Πρέπει να βοηθήσετε την ομάδα να δείξουμε ποιος είναι το αφεντικό σ’ αυτήν την πόλη. Κι αυτή είναι ο Ολυμπιακός».

Να σημειωθεί ότι στο Forum παρίσταντο σύσσωμη η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό team, αλλά και φίλαθλοι που έδωσαν ιδιαίτερη χροιά με το θερμό χειροκρότημά τους.

Τέλος, η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βολου 1937 ευχαριστεί τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Park για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων στο Forum.

Κοινοποίηση:

Άλλα νέα