Γκολ για την Κιβωτό του Κόσμου!

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και η Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων- διοργάνωσαν φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου υπέρ της Κιβωτού του Κόσμου-Βόλου, με τη συμμετοχή των ομάδων ποδοσφαίρου Εθνικής Ενόπλων και Σωμάτων Ασφάλειας, επίλεκτων παλαιμάχων Θεσσαλίας και του Ολυμπιακού Βόλου.

Το Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου διεξήχθη ο φιλανθρωπικός αγώνας, γέμισε με παιδικές φωνές, καθώς εκατοντάδες μαθητές από δημοτικά , γυμνάσια και λύκεια του Δήμου Βόλου κατέκλυσαν τις κερκίδες του Σταδίου, εμψυχώνοντας τους παίκτες με το χειροκρότημά τους και στηρίζοντας την Κιβωτό του Κόσμου με ρούχα, τρόφιμα και σχολικά είδη.

Οι συμμετέχουσες ομάδες έπαιξαν τρία παιχνίδια από 30 λεπτά. Το πρώτο διεξήχθη μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και των επίλεκτων παλαιμάχων Θεσσαλίας, το δεύτερο μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και της Εθνικής Ενόπλων και το τρίτο μεταξύ των επίλεκτων παλαιμάχων και της Εθνικής Ενόπλων.

Ο Ολυμπιακός Βόλου «κατέβηκε» με τους : Αχιλλέα Κωνσταντίνου, Σάκη Σάββα, Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Γιώργο Πατσή, Βαγγέλη Αγγελή, Κλεβί Κόλα, Δημήτρη Ζάχο, Νίκο Μπέικο, Ηλία Καλφούντζο, Κωνσταντίνο Κάβουρα, Φραντζέσκο Τόρο, Θεοφάνη Γεωργούλα και Νίκο Βαρελόπουλο.

Η αντιπεριφερειάρχης κ. Κολυνδρίνη απέδωσε τιμητική πλακέτα για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού Βόλου στον Σεραφείμ Παπαϊωάννου, που ορίστηκε αρχηγός της ομάδας στην φιλική αναμέτρηση

Για την ιστορία,  ο Ολυμπιακός Βόλου κέρδισε τους επίλεκτους παλαιμάχους Θεσσαλίας με σκορ 1-0 και γκολ του Σάκη Σάββα, ενώ το επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας με την Εθνική Ενόπλων έληξε 0-0.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ευχαριστεί τους διοργανωτές για την τιμητική αυτή πρόσκληση, καθώς η Κιβωτός του Κόσμου επιτελεί ένα μεγάλο κοινωνικό έργο, με «καπετάνιο» τον πατέρα Αντώνιο, οποίος έχει ανοίξει την πόρτα της Κιβωτού  σε  παιδιά,  που έχουν βρεθεί σε κίνδυνο, έχουν βιώσει έντονα τραυματικά γεγονότα στη ζωή τους κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας.

Όσοι επιθυμούν να επικοινωνήσουν με την Κιβωτό του Κόσμου, στο Βόλο μπορούν να το κάνουν τηλεφωνώντας στο  2421077020-30, ή στέλνοντας email στο kivotosvolos@gmail.com. Τέλος, περισσότερες πληροφορίες για το έργο της Κιβωτού μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι από την ιστοσελίδα www.kivotostoukosmou.org.

Κοινοποίηση:

Άλλα νέα