Με μεγάλη επιτυχία η ετήσια συνεστίαση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937

Μέσα σε εορταστικό και ενωτικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, η ετήσια συνεστίαση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 στο κατάμεστο κέντρο «Κ.Χ. 1948». Σύσσωμη η διοίκηση του Συλλόγου, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές,  προπονητές, αθλητές, οργανωμένοι φίλαθλοι, γονείς αθλητών, αλλά και όλοι όσοι αγαπούν τον Ολυμπιακό Βόλου, βρέθηκαν μαζί και διασκέδασαν υπό τους ήχους ελληνικής μουσικής, σε ένα όμορφο πρόγραμμα του κέντρου.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Νίκος Τσεκούρας στη σύντομη ομιλία του,  αφού πρώτα ευχαρίστησε όλους όσοι παρευρέθησαν στην συνεστίαση, ζήτησε απ’ όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου να στηρίξουν όλα τα τμήματα, καθώς όλοι οι αθλητές και οι προπονητές δίνουν καθημερινά μεγάλο αγώνα για να φέρουν διακρίσεις και προσπαθούν αδιάκοπα να συνεχίσουν την μακρά ιστορία του Βολιώτικου Συλλόγου.

Ο κ. Γιώργος Τόρης παραλαμβάνει την τιμητική πλακέτα από τον βουλευτή Μαγνησίας κ. Χρήστο Μπουκώρο
Η κόρη του Νίκου Καρακάνα τη στιγμή που της δίνει την τιμητική πλακέτα η κ. Χρυσοβελώνη
Ο κ. Πατσιαντάς τιμά τον κ. Βασίλη Σακελλαρίου, με την εκπρόσωπό του να παραλαμβάνει την πλακέτα
Ο κ. Λάζος τιμήθηκε για τη μεγάλη προσφορά του στο Σύλλογο και κυρίως στην Ακαδημία ποδοσφαίρου από την κ. Καπούλα

Μετά και την ομιλία του προέδρου, δόθηκαν τιμητικές πλακέτες για την προσφορά τους στο Σύλλογο στους κ.κ. Γιώργο Τόρη, Νίκο Καρακάνα- την πλακέτα παρέλαβε η κόρη του- Στέλιο Λάζο και Βασίλη Σακελλαρίου (ιδιοκτήτη του τσιπουράδικου «Αλάτι»).

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν  οι κ.κ. Χρήστος Μπουκώρος, βουλευτής Μαγνησίας, Μαρίνα Χρυσοβελώνη,  γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου,  Μαργαρίτης Πατσιαντάς, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δρόμοι Συνεργασίας», Νάνσυ Καπούλα, πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου, Τέλης Δουλόπουλος, δημοτικός σύμβουλος,  όπως και οι κ.κ.  Γιάννης Αναστασίου και Σούλα Μπαρτζώκα.

 

 

Η βραδιά συνοδεύτηκε από χορό και τραγούδι με την «οικογένεια» του Ολυμπιακού Βόλου να περνά όμορφες στιγμές.

 

 

Να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της συνεστίασης πραγματοποιήθηκε και λαχειοφόρος αγορά, που είχε μεγάλη ανταπόκριση απ΄ όλους και κληρώθηκαν πολλά και πλούσια δώρα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

‘Ενα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στους επιχειρηματίες και τις επιχειρήσεις που προσέφεραν τα δώρα για τη συνεστίαση κι αυτοί ήταν οι : Coca- Cola 3ΕΨΙΛΟΝ, Magic Smoke- Φώτης Μητσογιάννης, ΑΦΟΙ Πολύζου, Κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ – Γιώργος Ριτσάκης & Πέτρος Μπατζιάκας, Σούπερ-μάρκετ  Σκλαβενίτη, Εισαγωγικός Οίκος Κοντογεώργος ΕΠΕ, Κοσμηματοπωλείο Θεόδωρος Περεντίδης, Studio ΦΩΤΟΡΑΜΑ  ΕΠΕ, Μοντέρνο Σπίτι- Αποστόλης Μπράμπας, Βιβλιοπωλείο «Πένα», Κατάστημα Ήχου ABC- Αγριγιάννης Δημήτριος, Κατάστημα Εσωρούχων- Θεοφάνης  Παπαδόπουλος, Κοσμηματοπωλείο Κυριακή Περεντίδη, Κοσμηματοπωλείο ΑΦΟΙ Δουλά, Πόρναλης Μιχάλης, Best Electric Σαμαράς και Συνεταιρισμός Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ». Να σημειωθεί πως δώρα για τη λαχειοφόρο προσέφεραν και ανώνυμοι φίλαθλοι του Συλλόγου.

Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλλαν στην τεραστία επιτυχία του ετήσιου χορού και δίνει ραντεβού του χρόνου, ευχόμενη υγεία σε όλο τον κόσμο και πολλές επιτυχίες για τον Σύλλογο.

Κοινοποίηση:

Άλλα νέα