Από το παρελθόν, με το βλέμμα στο μέλλον

Ως γιορτή του Βολιώτικου ποδοσφαίρου μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή ημέρα, καθώς Ολυμπιακός Βόλου και Νίκη Βόλου πραγματοποίησαν ένα φιλικό αγώνα, με απολαυστικό θέαμα για όλους τους φιλάθλους , αποδεικνύοντας ότι η πόλη έχει ήδη ομάδες με ιστορία αλλά και με συνέχεια.

Πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα, τα παιδιά των ακαδημιών των δύο Συλλόγων έπαιξαν μεταξύ τους, δείχνοντας σε όλους τους παρευρισκομένους πως το μέλλον των δύο ομάδων θα είναι σίγουρα λαμπρό.

Οι μικροί ποδοσφαιριστές του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 χάρηκαν με την πραγματοποίηση των αγώνων με τους αντίστοιχους αθλητές της Νίκης και μετά το πέρας των αγώνων, φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί, φορώντας μπλουζάκια σε κόκκινο και μπλε χρώμα που έγραφαν «ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ».

Στο ημίχρονο η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 τίμησε παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, θέλοντας και μ’ αυτή της την πράξη να εμφυσήσει την ενότητα όλου του Συλλόγου.

 

 

 

 

 

 

 

Συγκεκριμένα τιμήθηκαν οι εξής παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές: Βαλιανάτος Ερωτόκριτος, Βαϊνάς Δημήτριος, Κωστούλας Θανάσης, Καραμίχαλος Γεώργιος, Μακρής Σάκης και Καϊμάκης Απόστολος. Όλοι οι βραβευόμενοι έλαβαν με συγκίνηση το αναμνηστικό του Ολυμπιακού Βόλου και ο φίλαθλος κόσμος τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους στη ομάδα με ένα θερμό χειροκρότημα.

Ο πρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 κ.  Νίκος Τσεκούρας βράβευσε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή κ. Γιώργο Καραμίχαλο
Ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Ιάσων Χατζής βράβευσε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή κ. Ερωτόκριτο Βαλιανάτο

 

 

 

Ο γεν. Γραμματέας του Συλλόγου κ. Δημήτρης Μουρτζίνος βράβευσε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή κ. Δημήτρη Βαϊνά
Ο αρχηγός της ομάδας μας Στάθης Ρόκας βράβευσε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή κ. Θανάση Κωστούλα
Ο έφορος Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου κ. Κυριάκος Κυριακόπουλος,  βράβευσε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή κ. Σάκη Μακρή

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο κ. Ζάχος Σαχίνης, μέλος του Συλλόγου, βράβευσε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή κ. Απόστολο Καϊμάκη
Κοινοποίηση:

Άλλα νέα