Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937: Αυτή την Κυριακή γιορτάζει το ποδόσφαιρο!

Αυτή την Κυριακή 15 Απριλίου 2018, στις 16:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο οι δύο ιστορικές ομάδες της πόλης μας, Ολυμπιακός Βόλου και Νίκη Βόλου, αναμετρώνται σε έναν φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα, ο οποίος διενεργείται για τη στήριξη του Γηροκομείου Βόλου, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθούν στην σημαντική αυτή κοινωνική δομή.

Όσες προσπάθειες κι αν καταβάλλονται από πολλές πλευρές να μειωθεί η αξία των δύο ομάδων, ο όγκος του φίλαθλου κόσμου τους, που επί δεκαετίες τις στηρίζει, πέφτουν στο κενό. Και το εντυπωσιακό είναι πως όσο οι προσπάθειες χλεύης και λάσπης πέφτουν στο κενό,  τόσο η ένταση των προσπαθειών διογκώνεται.

Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 δηλώνει για ακόμη μία  φορά, χωρίς υστερόγραφα,  ότι καμία προσπάθεια σπίλωσης, δεν μπορεί να διαταράξει τον μεγάλο και ιστορικό μας Σύλλογο.

Η διοργάνωση του φιλικού αυτού αγώνα της  Κυριακής αποτελεί μία ακόμη απόδειξη πως η πόλη αυτή έχει ήδη ομάδες με ιστορία, φιλάθλους και προάγει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Οδηγίες προς τους φιλάθλους και προπώληση εισιτηρίων

Την ημέρα του φιλικού αγώνα, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου θα εισέρχονται από την τρίτη πεζογέφυρα, απ’ όπου θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν το εισιτήριό τους από το εκδοτήριο που θα λειτουργεί και θα προωθούνται στο βόρειο πέταλο του Πανθεσσαλικού Σταδίου (προς τον Περιφερειακό).

Οι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου θα εισέρχονται από την πρώτη πεζογέφυρα, όπου και θα μπορούν από το εκεί εκδοτήριο να προμηθευτούν το εισιτήριό τους  και θα προωθούνται στο νότιο πέταλο  (προς την Νέα Ιωνία).

Η δεύτερη πεζογέφυρα θα παραμείνει κλειστή για τους φιλάθλους. Από εκεί θα εισέρχονται μόνο οι μικροί αθλητές των ακαδημιών των δύο Συλλόγων, τρόφιμοι κι εργαζόμενοι του Γηροκομείου, οι διοικήσεις των ομάδων, παλαίμαχοι αθλητές, αλλά και επίσημοι προσκεκλημένοι.

Υπενθυμίζεται ότι η τιμή εισόδου έχει οριστεί στα 5€ και μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Γηροκομείο Βόλου.

Από χθες έχει ξεκινήσει και προπώληση των εισιτηρίων  για το φιλικό παιχνίδι της Κυριακής. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια στα εξής σημεία:

  • Da Luz Sport Café

       Δεληγιώργη 4Β

       Τηλ.: 2421026094

Και

  • Πρακτορείο ΟΠΑΠ «Το Γούρικο»

        Ιωλκού 3Δ (μεταξύ Δημητριάδος και Ιάσονος)

        Τηλ.: 2421030249

Αυτή την Κυριακή γιορτάζει το ποδόσφαιρο!

Κοινοποίηση:

Άλλα νέα