Καλή αρχή!

Το ταξίδι του Ολυμπιακού Βόλου για τις επαγγελματικές κατηγορίες ξεκινάει.

Διοίκηση, αθλητές, προπονητές και φίλαθλοι την Δευτερά 23 Ιουλίου 2018 και ώρα 19.00 από το ΕΑΚ ξεκινάνε την μεγάλη προσπάθεια να ξανακάνουν τον Ολυμπιακό Βόλου μεγάλο και δυνατό μετά από τρία χρόνια περιπέτειας στην Γ Εθνική.

Σ’ αυτή την προσπάθεια δεν πρέπει να λείψει κανείς.

Όλοι μαζί χωρίς αποκλεισμούς με σοβαρότητα και ταπεινότητα, χωρίς ακρότητες σεβόμενοι όλους τους αντιπάλους μας θα αποδείξουμε ότι φέτος είναι η χρονιά του Ολυμπιακού Βόλου.

Όλα όσα ζήσαμε την τελευταία περίοδο ανήκουν στο παρελθόν. ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ, μας ενδιαφέρει μόνο το ΠΑΡΟΝ και το ΜΕΛΛΟΝ της αγαπημένης μας ομάδας.

Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν είναι και θα είναι η μεγαλύτερη ομάδα του Βόλου.

Το σύνθημα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ θα κυριαρχεί μέχρι την ημέρα που θα επιστρέψουμε εκεί όπου ανήκουμε: Στην Super League και στην Ευρώπη.

Μετά και την χτεσινή ανακοίνωση του ΔΕΟΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ ότι την Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018 το ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος» θα παραμείνει κλειστό λόγω τεχνικών έργων, η Διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 και η Εκτελεστική Επιτροπή του Ποδοσφαιρικού τμήματος καλούν τους φιλάθλους και τους φίλους της Ομάδας μας την προσεχή ΔΕΥΤΕΡΑ 23 Ιουλίου  και ώρα 19.00 στον προαύλιο χώρο του  ΕΑΚ Βόλου για τον καθιερωμένο Αγιασμό εν όψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Παρακαλούνται όσοι φίλαθλοι θα παρευρεθούν στον Αγιασμό της Ομάδας να φέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας για την ενίσχυση του Κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Βόλου.

Με την παράδοση των τροφίμων οι φίλοι μας θα παραλαμβάνουν έναν λαχνό για την κλήρωση που θα κάνει η Διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 και η Εκτελεστική Επιτροπή ποδοσφαιρου, για 5 εισιτήρια Διαρκείας SILVER.

Το σημείο συγκέντρωσης των τροφίμων θα είναι η θύρα 3 του ΕΑΚ Βόλου.

 

Το  ΔΣ και η Εκτελεστική Επιτροπή Ποδοσφαίρου

Κοινοποίηση:

Άλλα νέα