Παρουσίαση Τμημάτων Υποδομής 2018 – 2019

Ο Ολυμπιακός Βόλου και το ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ σας προσκαλούν σε μια ξεχωριστή εκδήλωση – ημερίδα, παρουσίασης των τμημάτων υποδομής του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937: Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Κολύμβηση.

Τέσσερα αθλήματα που έχουν αγαπηθεί από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Αθλήματα που διδάσκονται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Βόλου με πολύ αγάπη, εμπειρία, γνώση, μεράκι και πάθος για το κάθε άθλημα ξεχωριστά.

Στόχος των ακαδημιών του Ολυμπιακού Βόλου είναι να βοηθήσουν τα παιδιά , έτσι ώστε πρώτα να γίνουν αξιόλογοι άνθρωποι και στη συνέχεια να γίνουν καλοί αθλητές.

Οι υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού θα παρουσιάσουν ο καθένας ξεχωριστά το δικό του τμήμα, με πολύ ενδιαφέρουσες εισηγήσεις για το άθλημα που εκπροσωπούν και που αφορούν, όχι μόνο τους αθλητές των ακαδημιών, αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας μας.

Τα τμήματα υποδομής θα παρουσιάσουν οι προπονητές:

κος Σταύρος Σταμπουλής, προπονητής των τμημάτων υποδομής του ποδοσφαίρου,

κος Παναγιώτης Γκουγκουτούδης προπονητής της αντρικής ομάδας μπάσκετ που φέτος αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική κατηγορία,

κος Μαρίνος Κουτσογιάννης, προπονητής της γυναικείας ομάδας Βόλευ και ο

κος Γρηγόρης Μαντάς, προπονητής κολύμβησης του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937.

Θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους με εξειδικευμένες εισηγήσεις ο προπονητής της αντρικής ομάδας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου καθώς και ο προπονητής μπάσκετ κος Κωνσταντίνος Κουρκούμπας.

Η βραδιά θα κλείσει με την κλήρωση για μια υποτροφία 50% στο ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ (οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώνουν τις αιτήσεις του διαγωνισμού και κατά τη διάρκεια την εκδήλωσης).

Καλεσμένοι στην εκδήλωση  είναι όλοι οι αθλητές των τμημάτων υποδομής της ομάδας μας και οι γονείς τους, σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ καθώς και φίλαθλοι της ομάδας μας που θέλουν να ενημερωθούν για τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά και τα τμήματα σπουδών του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν γευστικά η Pizza Fan, η ΕΨΑ καθώς και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Νέας Αγχιάλου «Η Δήμητρα» τις οποίες ευχαριστούμε.

Ολυμπιακός Βόλου για Πάντα!!

Κοινοποίηση:

Άλλα νέα