Ο Παντελής Ριζογιάννης στα ερυθρόλευκα

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του ποδοσφαιρικού τμήματος με τον ποδοσφαιριστή Παντελή Ριζογιάννη.

Ο 30χρονος μέσος, γεννημένος την 1η Φεβρουαρίου 1988 στην Καρδίτσα,  αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Football League με τα «χρώματα» της Δόξα Δράμας με την οποία συμπλήρωσε 40 συμμετοχές ενώ πέτυχε και 4 γκολ( από τον Αύγουστο του 2017 έως τον Δεκέμβριου 2018). Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με πλούσιο βιογραφικό και με πολλές παραστάσεις τόσο σε επίπεδο Super League όσο και σε Football League.

Πρώτος επαγγελματικός σταθμός του Ριζογιάννη ήταν η Ξάνθη όπου πραγματοποίησε 38 συμμετοχές συνολικά (Super League και Κύπελλο Ελλάδος). Τη σεζόν 2010 – 11, δόθηκε δανεικός στα Τρίκαλα πραγματοποιώντας 26 συμμετοχές στη Football League. Στη συνέχεια έπαιξε για 2 χρόνια στην ομάδα της Νίκης Βόλου καταγράφοντας 50 συμμετοχές (β’ & Γ’ Εθνική). Τις σεζόν 2013 – 14 και 2014 – 15 έπαιξε με τα «χρώματα» της Ελευσίνας ενώ το διάστημα 2015 – 17 αγωνίστηκε στην ομάδα των Τρικάλων, με την οποία συμπλήρωσε 64 συμμετοχές και πέτυχε 7 γκολ. Ο έμπειρος μέσος είναι επίσης διεθνής σε επίπεδο Νέων και Ελπίδων με την Εθνική Ελλάδος.

Ο ίδιος δήλωσε ότι: «Είμαι πολύ χαρούμενος που σήμερα υπέγραψα στον Ολυμπιακό Βόλου. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους φιλάθλους της ομάδας για τη ζεστή υποδοχή που μου επιφύλαξαν. Τους υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τον στόχο που έχει θέσει για την φετινή σεζόν ο οποίος δεν είναι άλλος από την άνοδο».

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλωσορίζει τον Παντελή Ριζογιάννη στην ομάδα μας και του εύχεται πολλές επιτυχίες με τα ερυθρόλευκα!

Κοινοποίηση:

Άλλα νέα