Τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής

Η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος έφτασε και η  Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, στις 16:00, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει για την 26η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής τον Γ.Σ. Αλμυρού. Οι τιμές εισιτηρίων ανά κατηγορία είναι οι εξής:

-Τιμή εισόδου: 10€

-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€

-Άνεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ ,που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας): 5€

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει στο σύνολο της από την 2η πεζογέφυρα και μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold μπορούν να εισέλθουν από την κεντρική είσοδο του Σταδίου κάνοντας χρήση των χώρων στάθμευσης.

Να σημειωθεί ότι απαγορεύεται ρητά η στάση και η στάθμευση στο περιστύλιο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Την Κυριακή, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο μας χρειάζονται όλους. Θα είμαστε εκεί για να τους επιβραβεύσουμε με το χειροκρότημα μας για την συνολική τους πορεία έως και το τέλος του πρωταθλήματος. Θα είμαστε εκεί για να φωνάξουμε δυνατά μαζί τους την ιαχή ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Θα είμαστε εκεί για να βάλουμε το λιθαράκι μας στην προσπάθεια που θα κάνουν εντός του αγωνιστικού χώρου. Δεν πρέπει να λείψει κανένας.

Ολυμπιακός Βόλου για πάντα.
Κοινοποίηση:

Άλλα νέα