Ο κόσμος του Ολυμπιακού έστειλε το μήνυμα στην “πρώτη” της ομάδας (photos)

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, παρουσίας εκατοντάδων φιλάθλων, πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό του ΕΑΚ Βόλου η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Ολυμπιακού και ο καθιερωμένος αγιασμός, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Καπνογόνα, συνθήματα και τραγούδι, ήταν τα στοιχεία που συνέθεταν το σκηνικό, με τους φιλάθλους να χειροκροτούν την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές, αλλά και όλο το επιτελείο του ποδοσφαιρικού τμήματος, κατά την παρουσίασή του.

Είκοσι ποδοσφαιριστές έδωσαν το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας. Από το περσινό ρόστερ οι Στάθης Ρόκας, Νίκος Μπουτζίκος, Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Φίλιππος Σκοπελίτης, Κλεβί Κόλα, Θανάσης Καναβός, Γιώργος Πατσής και Γιάννης Ζάχος και οι νεοαποκτηθέντες Ηλίας Μακρυωνίτης, Ραφαήλ Σολεϊμέζογλου, Δημήτρης Βοσνακίδης, Θωμάς Γραικός, Τάσος Μαρούδας, Νίκος Μπαρούτας, Αλέξανδρος Μπακουλάτι, Μάνος Πάσχος, Στέλιος Πόζογλου, Γιάννης Πριόνας, Άντερσον Ενγκομπά, Τζέφερσον Ντούγκλας.

Το προπονητικό τιμ αποτελείται από τους Θωμά Γράφα (προπονητής), Παναγιώτη Τσιγαρίδα (προπονητής φυσικής κατάστασης), Γιάννη Γεωργιάδη (προπονητής τερματοφυλάκων). Ο Στέφανος Κούγκουλος είναι ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας, ενώ ο Δημήτρης Παπαγιάννης ο φροντιστής. Ο Σπύρος Παπακωνσταντίνου, με θητεία σε Σπάρτη, Πανελευσινιακό και Ηρόδοτο είναι ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο Γιάννης Θεοδωρίδης υπεύθυνος εγκαταστάσεων, ο Λευτέρης Τασιόπουλος υπεύθυνος διοργάνωσης αγώνων, ο Μίλτος Μαργαρός γραμματειακή υποστήριξη, ενώ ο Διονύσης Παππάς είναι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας.

Οι ποδοσφαιριστές, μετά την παρουσίαση του ποδοσφαιρικού τμήματος, προπονήθηκαν στο βοηθητικό του ΕΑΚ, υπό τις οδηγίες του προπονητή Θωμά Γράφα και των συνεργατών του, Παναγιώτη Τσιγαρίδα και Γιάννη Γεωργιάδη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κοινοποίηση:

Άλλα νέα