Φιλική νίκη του Ολυμπιακού Β. στην Ευκαρπία 1-0 τον Μακεδονικό

Νικηφόρο ήταν το φιλικό του Ολυμπιακού Βόλου στο γήπεδο της Ν. Ευκαρπίας στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Μακεδονικό. Ο Θωμάς Τσίτας σκόραρε στο 55’ με προβολή μέσα από την περιοχή, ύστερα από σέντρα του Φίλιππου Σκοπελίτη από τα δεξιά και με το γκολ αυτό ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, με τον προπονητή Θωμά Γράφα να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα, όσον αφορά την πορεία της προετοιμασίας.

Ο Ολυμπιακός πέρα από το γκολ που σημείωσε είχε και ορισμένες ακόμη καλές στιγμές για γκολ με τους Φαζό, Σκοπελίτη και Μπουτζίκο στο πρώτο ημίχρονο.

Για πρώτη φορά αγωνίστηκαν με την ομάδα οι Ιμπάν Ράντι και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα Παύλος Λάσκαρης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Φουστανάς, με βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Μαβίτη, όλοι από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Τοτολίδης, Χατζηκωνασταντίου, Τσουκάνης, Λαβιδάς, Τσιαμπάζης, Σάββας, Πολυζωΐδης, Ζωϊρανλής, Κωνσταντινίδης, Καράμπελας, Αμοιρίδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Καρανικόλας, Γουνόπουλος, Τσελέπης. Αντωνιάδης, Πεχλιβανίδης, Ζιγκόλης, Μπαρτούσι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Μακρυωνίτης (67′ Γιδόπουλος), Γραικός (79’ Πριόνας), Μπουτζίκος (82’ Μπαρούτας), Βοσνακίδης (72’ Παπαϊωάννου), Φαζός, Κόλα (65’ Λάσκαρης), Τσιάρας (46’ Ρόκας), Σκοπελίτης (85’ Μπακουλάτι), Πόζογλου (46’ Ράντι), Στεφάνοβιτς (61’ Τζέφερσον, 76’ Κλεμέντε), Τσίτας (85’ Πάσχος).

Κοινοποίηση:

Άλλα νέα