Σ. Παπαδόπουλος: “Είδα παιδιά που μπορούν να μας βοηθήσουν στην συνέχεια του πρωταθλήματος”

Ο Σούλης Παπαδόπουλος μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο Ελλάδος δήλωσε:
“Ήταν ένα παιχνίδι Κυπέλλου και ξέρουμε ότι δεν θα κατακτήσουμε το Κύπελλο για αυτό και επιλέξαμε να βάλουμε πολλά παιδιά που δεν έχουν παίξει και δεν είχαν παίξει και την Κυριακή. Σίγουρα έπρεπε να ξεκουράσουμε κάποια παιδιά γιατί έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή με την Καλαμάτα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θέλουμε να διαχωρίσουμε ή ότι δεν σεβόμαστε τον θεσμό. Άλλωστε η ομάδα ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο, παρόλο που ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε πολύ κακή κατάσταση, δεν βοήθησε ούτε εμάς, ούτε τον Πανιώνιο. Νομίζω όμως ότι στο πρώτο ημίχρονο τα πήγαμε καλά, ήμασταν καλύτεροι, θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί και στο δοκάρι αλλά και σε μία – δύο περιπτώσεις με τον Κουτσιανικούλη, ωστόσο δεν έγινε αυτό.
Στο δεύτερο χρόνο δώσαμε χρόνο και σε κάποια άλλα παιδιά, βγάλαμε κάποια να τα ξεκουράσουμε. Ώσπου να γίνει το πέναλτι νομίζω ότι ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί, έγινε το πέναλτι και εκεί έπεσε η ψυχολογία των παικτών μας και ο Πανιώνιος βρήκε τρόπο και έβαλε άλλα δύο γκολ. Σίγουρα όταν παίζεις και με οκτώ αλλαγές από το ένα παιχνίδι στο άλλο σίγουρα δεν μπορείς να βρεις και ρυθμό. Αυτό που μου άρεσε ήταν η παρουσία στο πρώτο ημίχρονο, αυτό που δεν μου άρεσε ήταν η παρουσία στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί τα παιχνίδια δεν παίζονται για 45 λεπτά αλλά για 90 λεπτά.
Στο Κύπελλο έχουμε άλλο ένα παιχνίδι, θα παίξουν και πάλι κάποια παιδιά που δεν έχουν πάρει πολύ χρόνο και θα βγάλουμε κάποια συμπεράσματα όπως βγάλαμε και σήμερα. Νομίζω ότι για εμένα που είμαι 4-5 ημέρες στην ομάδα ήταν πολύ χρήσιμο γιατί είδα κάποια παιδιά όπως είναι και εδώ δίπλα μου ο Κόλα που μπορούν να μας βοηθήσουν στην συνέχεια του πρωταθλήματος.
Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι ενώ είχαμε μιλήσει με τον γιατρό για το Δεινόπαπα γιατί είχε να παίξει το παιδί 1,5 χρόνο μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό, είχαμε πει να παίξει 45 λεπτά, εκεί φταίω πιστεύω εγώ, λίγο ενθουσιάστηκε και αυτός ήταν και ο ίδιος καλός ήταν και η ομάδα καλή, μου λέει άσε με 10 λεπτά ακόμα κόουτς αλλά εκεί έπρεπε να είναι η πρώτη αλλαγή και όχι όταν τραυματίστηκε. Δεν είναι τίποτα σοβαρό ένα τράβηγμα στον δικέφαλο αλλά θα τον κρατήσει πίσω καμιά εβδομάδα. Αυτό με έχει στεναχωρήσει πιο πολύ από όλα”.
Κοινοποίηση:

Άλλα νέα