Λευκή ισοπαλία στην Ρόδο

Στο 0-0 έμειναν Διαγόρας και Ολυμπιακός Βόλου στην Ρόδο στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Football League. Οι “ερυθρόλευκοι” ήταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την υπεροχή τους και να πετύχουν κάποιο τέρμα που θα τους έδινε τους πολυπόθητους 3 βαθμούς της νίκης.

Αντίστοιχα η ομάδα του Διαγόρα μπήκε πιο δυνατά από τον Ολυμπιακό Βόλου στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου αλλά ούτε και εκείνοι κατάφεραν να βρουν δίχτυα απέναντι στον πολύ καλό σήμερα Γιδόπουλο που κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία των φιλοξενουμένων.

Οι δύο ομάδες μετά την λευκή ισοπαλία στο Δημοτικό Στάδιο Διαγόρα μοιράστηκαν από έναν βαθμό και τις βρίσκει  και πάλι ισόβαθμες 3 αγωνιστικές πριν την λήξη του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Football League.

Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας)
Βοηθοί: Τσιλίκας (Αιτωλοακαρνανίας), Γούρνιας (Ανατολικής Αττικής)
4ος διαιτητής: Ατσικνούδας (Δωδεκανήσου)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ: Τσέλιος, Παπαδόπουλος, Ηλιάδης, Προβατίδης, Καρπαθάκης, Κέρι (87’ Πατσαρούχας), Γλυνός, Μπουρλάκης (75’ Γούλας), Αθανασίου, Μπαρμπαρούσης, Μανωλάκης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιδόπουλος, Γραικός (65’ λ.τρ. Ρόκας), Μπουτζίκος, Φαζός, Βοσνακίδης, Λάσκαρης, Τσιάρας, Ντούνης (51’ Σκοπελίτης), Κουτσιανικούλης, Τσίτας, Πόζογλου (86’ Δεινόπαπας).

Κοινοποίηση:

Άλλα νέα