Λ. Βόκολος: “Σοβαροί και προσεκτικοί στην Ιεράπετρα” – Η αποστολή

Στο site της ομάδας: www.olympiakosvolou.com έκανε δηλώσεις ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Λεωνίδας Βόκολος ενόψει του αγώνα με την Ιεράπετρα την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Ιεράπετρας «Π. Βουζουνεράκης».

«Μετά την πολύ κακή εμφάνιση την περασμένη εβδομάδα έχουμε αυτή την Κυριακή ένα δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ιεράπετρα που είναι μια πολύ σοβαρή και πειθαρχημένη ομάδα.

Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και σοβαροί την Κυριακή. Να αλλάξουμε την εικόνα που παρουσιάσαμε στον Θεσπρωτό, μια εικόνα που όπως είπα και στους ποδοσφαιριστές μου, δεν αρμόζει ούτε στους ίδιους, ούτε στην ομάδα αλλά ούτε και στην ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου».

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν σήμερα την προετοιμασία τους για τον Κυριακάτικο αγώνα με πρωινή προπόνηση και το μεσημέρι αναχωρούν για την Κρήτη όπου και το Σάββατο θα πραγματοποιήσουν ακόμα μία προπόνηση.

Ο Λεωνίδας Βόκολος στον αγώνα με την Ιεράπετρα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Τσιάρα και Βοσνακίδη που επιστρέφουν μετά τον αγώνα με τον Θεσπρωτό όπου είχαν δηλωθεί να εκτίσουν την ποινή τους καθώς είχαν συμπληρώσει κίτρινες κάρτες ωστόσο δεν μπορεί να υπολογίζει στους Παπαϊωάννου και Μητρόπουλο οι οποίοι τις προηγούμενες ημέρες είχαν σφίξιμο στο πόδι, έχουν υποβληθεί σε μαγνητική και αναμένονται τα αποτελέσματα για να διαπιστωθεί το πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν.

Οι 18 ποδοσφαιριστές που θα αναχωρήσουν για την Κρήτη είναι: Γιδόπουλος, Ξενοδόχοφ, Φαζός, Βοσνακίδης, Γραικός, Μπουτζίκος, Ναβαλόν, Κουτσιανικούλης, Βασιλούδης, Κέρη, Κόλα, Σκοπελίτης, Ρόκας, Ράντι, Τσιάρας, Τσίτας, Κλεμέντε, Μπακουλάτι.

Κοινοποίηση:

Άλλα νέα