Α. Τσιάρας: “Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στάθηκε”

Ο Αντώνης Τσιάρας που ήταν και εκείνος που πέτυχε το γκολ για τον Ολυμπιακό Βόλου δήλωσε στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα:

“Θέλω να ξεκινήσω και εγώ καταδικάζοντας τα επεισόδια. Για το παιχνίδι μας επηρέασε το γρήγορο γκολ της Νίκης, και φέτος είμαστε πολύ άτυχοι γιατί δεχόμαστε πολλά γκολ από ατομικά λάθη και ειδικά σε ένα ντέρμπι αυτό σε επηρεάζει.

Στο δεύτερο μέρος ανεβήκαμε και ισοφαρίσαμε το παιχνίδι και για αυτό ήρθε το γκολ στο τέλος. Σήμερα παίζαμε δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και ελπίζω όλη η Ελλάδα να το ευχαριστήθηκε.

Για την ομάδα μας συνεχίζουμε να παίξουμε τα εναπομείναντα παιχνίδια που έχουν μείνει για να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνετε.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στάθηκε από το πρώτο λεπτό παρότι χάναμε και αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο στο να ισοφαρίσουμε.

Για την αγκαλιά με τον Αποστολίδη: Είχαμε ένα ντέρμπι για 90 λεπτά μετά το παιχνίδι αγκαλιαστήκαμε γιατί είμαστε πολύ καλοί φίλοι, ήμασταν συμπαίκτες στα Τρίκαλα. Έτσι πρέπει να γίνεται παντού”.

Κοινοποίηση:

Άλλα νέα