Με απουσίες στην Ρόδο

Με αρκετές απουσίες αναχωρεί για την Ρόδο ο Ολυμπιακός Βόλου όπου και το Σάββατο στις 14:00 θα αντιμετωπίσει για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League τον Ιάλυσο.

Ο Λεωνίδας Βόκολος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Τσιάρα και Μπουτζίκο που έχουν δηλωθεί να εκτίσουν την ποινή τους (έχουν συμπληρώσει κίτρινες κάρτες), ενώ από την αποστολή θα απουσιάζει και ο Ξενοδόχοφ ο οποίος υπέστη θλάση στον αγώνα με την Καλαμάτα. Εκτός αποστολής είναι και ο Φαζός καθώς μια ίωση της τελευταίας στιγμής τον αναγκάζει να μην ταξιδέψει με την ομάδα.

Σε ότι αφορά τον Παπαϊωάννου θα ταξιδέψει κανονικά για το νησί των ιπποτών ωστόσο πρέπει να αναφερθεί πως δεν είναι 100% έτοιμος καθώς μόλις τις τελευταίες δύο ημέρες επανήλθε στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.

Κανονικά πάντως θα προσφέρει τις υπηρεσίες του ο Βοσνακίδης ο οποίος ξεπέρασε το σφίξιμο που ένιωσε στο πόδι του τις προηγούμενες ημέρες, πανέτοιμος να επανέλθει στα αγωνιστικά του καθήκοντα είναι και ο Μητρόπουλος όπως και ο Ράντι ο οποίος επιστρέφει μετά το παιχνίδι με την Καλαμάτα όπου και εξέτισε την ποινή του.

Η αποστολή: Γιδόπουλος, Μακρυωνίτης, Βοσνακίδης, Γραικός, Παπαϊωάννου, Ρόκας, Σκοπελίτης, Κέρη, Μητρόπουλος, Τσίτας, Ράντι, Κόλα, Μπακουλάτι, Βασιλούδης, Κουτσιανικούλης, Ναβαλόν, Κλεμέντε

 

Κοινοποίηση:

Άλλα νέα