Σ. Μαυρονάσιος: “Ο Τσιμπανάκος είναι πιστός στρατιώτης της ομάδας – Τραβήξαμε τα πάνδεινα από τους ειδικούς του ποδοσφαίρου”

Δηλώσεις μετά τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού Βόλου κόντρα στην Καλαμάτα έκανε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Σωτήρης Μαυρονάσιος. Ο κ. Μαυρονιάσιος μίλησε εκ μέρους του Ευριπίδη Τσιμπανάκου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Βρίσκομαι εδώ γιατί θέλω να σας εκφράσω κάποιες προσωπικές απόψεις της διοίκησης αλλά και ειδικά του μεγαλομετόχου κ. Τσιμπανάκου. Ήταν προγραμματισμένο να βρεθεί αυτός εδώ, όμως λόγω της μεγάλης συναισθηματικής φόρτισης εξ’ αιτίας της εξέλιξης και όσων ακούστηκαν όλη τη βδομάδα αλλά και στη διάρκεια του παιχνιδιού, δεν ήταν σε θέση να τοποθετηθεί και έτσι πήρα εγώ τη θέση του για να πω αυτά που ήθελε να πει ο ίδιος. Αισθάνεται πάρα πολύ στεναχωρημένος και προβληματισμένος γιατί ειδικά τον τελευταίο καιρό αυτό που εισπράττει είναι μόνο κακοπροαίρετη κριτική. Από όλους, από τα ΜΜΕ, από τους φιλάθλους, από τον περισσότερο κόσμο και θεωρεί ότι είναι αχαριστία, κακόβουλη.

Δηλώνει όμως κατηγορηματικά παρά το όσα ακούγονται για τον ίδιο, ότι όπως έχει πράξει μέχρι τώρα, έτσι και μέχρι το τέλος της χρονιάς θα είναι ένα πιστός στρατιώτης που θα υπηρετήσει με όλες τους τις δυνάμεις τον Ολυμπιακό. Αν βρεθεί μετά το τέλος της περιόδου κάποιος ο οποίος έχει τις προϋποθέσεις να του παραχωρήσει την ομάδα, πολύ ευχαρίστως θα το κάνει. Επισημαίνει μάλιστα ότι θα ήταν ακόμα καλύτερο αυτός ο οποίος θα ενδιαφερθεί να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ομάδας να είναι και Βολιώτης. Θέλει να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον απλό φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει αποδείξει όλα τα χρόνια ότι αγαπάει πραγματικά την ομάδα, έχει συμπαρασταθεί και θα συνεχίσει να συμπαραστέκεται στην ομάδα μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Εγώ θέλω να εκφράσω τώρα μια δική μου τοποθέτηση. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να υπηρετώ από τη θέση του προέδρου το ιστορικό σωματείο του Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος έχει μεγάλη ιστορία, μεγάλη διαδρομή και μεγάλη φανέλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τον έχουν υπηρετήσει μεγάλοι παίκτες και πολύ μεγάλοι παράγοντες. Από την σκοπιά μου διαβεβαιώνω ότι και εγώ και ο μεγαλομέτοχος και η υπόλοιπη διοίκηση θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν καλύτερο για να τερματίσει η ομάδα στο τέλος της χρονιάς όσο μπορεί πιο ψηλά και το σημαντικότερο με αξιοπρέπεια! Το κομμάτι αυτό το αποδείξαμε σήμερα διότι όποιος είναι κοντά στο ποδόσφαιρο δε μπορεί να καταλάβει τι τραβήξαμε όλη αυτή τη βδομάδα από όλους τους ειδικούς του ποδοσφαίρου και απ’ όλη την Ελλάδα. Παρόλα αυτά σταθήκαμε δίπλα στην ομάδα, κάναμε το καθήκον μας, όπως θα το κάνουμε και μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον κύριο Τσιμπανάκο για την τιμή που μου έκανε, να υπηρετώ αυτή τη στιγμή τον Ολυμπιακό και υπόσχομαι τόσο από την πλευρά μου όσο και από τη διοίκηση, στο τέλος της χρονιάς να τους κάνουμε όλους περήφανους”.

Για τα σενάρια εμπλοκής του με την ομάδα της Κορίνθου:

“Είμαι παλιός παίκτης της ομάδας της Κορίνθου, έχω διατελέσει 3 χρόνια πρόεδρος. Γίνεται μία κίνηση και μου έκαναν μια πρόταση να βοηθήσω. Δεν έχει σημασία το ότι είμαι τώρα στον Ολυμπιακό. Είμαι Κορίνθιος στην καταγωγή, παλιός ποδοσφαιριστής της ομάδας, προπονητής και παλιός πρόεδρος. Άμα μπορώ από τη σκοπιά μου, θα την βοηθήσω. Δεν είναι ότι εγκαταλείπω τον Ολυμπιακό και βοηθάω την Κόρινθο”.

Κοινοποίηση:

Άλλα νέα