Σ. Ρόκας: “Ανεπιθύμητοι όσοι έρχονται να δουν την ομάδα να χάνει”

Δεν μάσησε τα λόγια του στην συνέντευξη τύπου ο αρχηγός Στάθης Ρόκας και μιλώντας έξω από τα δόντια ξεκαθάρισε προς κάθε κατεύθυνση ότι είναι ανεπιθύμητοι πλέον στο γήπεδο και την ομάδα μας όσοι έρχονται για να δουν τον Ολυμπιακό να χάνει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλο το staff της ομάδας, γιατί από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο πιστεύουν σ’ αυτήν την ομάδα και θέλω να πω πάλι κάτι που είχα ξαναπεί στις πρώτες αγωνιστικές, ότι έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα που δεν ξέρουμε που θα φτάσει. Το ίδιο ισχύει και σήμερα, κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι.

Σήμερα δεν παίξαμε για τίποτε άλλο εκτός από το να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Όλοι γνωρίζετε τι εννοώ. Έχουμε πει ότι θέλουμε συνέχεια τον κόσμο δίπλα μας γιατί είναι ο 12ος παίκτης. Έχουμε ζήσει μεγάλες στιγμές στον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά δεν θέλουμε αυτούς που έρχονται για να βλέπουν την ομάδα να χάνει και πιστεύουν ότι η ομάδα θα χάσει. Αυτοί καλύτερα να μην ξαναέρθουν στο γήπεδο! 

Όλους τους υπόλοιπους τους θέλουμε στο γήπεδο, τους θέλουμε δίπλα μας, γιατί κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια από την αρχή της χρονιάς, όλοι μαζί, παίκτες, διοίκηση, προπονητές για να φτάσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου εκεί που πρέπει να του αξίζει. Αυτοί οι 5-10, δε ξέρω πόσοι ήταν, καλύτερα να μην ξαναέρθουν στο γήπεδο. Θέλουμε όλους αυτούς που πιστεύουν σ’ εμάς, στην ομάδα, άσχετα ποιο είναι το αποτέλεσμα. Εμείς δίνουμε την ψυχή μας, κάθε Κυριακή μέσα στο γήπεδο για τον Ολυμπιακό Βόλου. Όλα τα παιδιά, είτε είναι εδώ έναν μήνα ή δέκα μέρες ή έξι χρόνια όπως εγώ δίνουμε την ψυχή μας για τον Ολυμπιακό Βόλου. Είμαστε όλοι μαζί, μια γροθιά. Παίκτες, τιμ, η διοίκηση είναι δίπλα μας και μας στηρίζει.

Αφήστε αυτούς τους δέκα, βγάλτε τους έξω από το γήπεδο μόνοι σας. Θέλουμε αυτούς που πιστεύουν στην ομάδα. Δεν θέλουμε αυτήν την κακεντρέχεια, να λένε και να βλέπουν φαντάσματα. Αυτά αλλού όχι στην ομάδα μας. Συγχαρητήρια και πάλι στα παιδιά. Μέχρι αύριο χαιρόμαστε για τη νίκη, όπως λέει και ο κόουτς, γιατί ήταν μια μεγάλη νίκη, ψυχολογίας για εμάς και παιχνίδι με παιχνίδι. Έχουμε άλλα επτά παιχνίδια, πάμε με το ίδιο σκεπτικό και όπου μας βγάλει” ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

Για το ότι οι παίκτες δεν πανηγύρισαν με τον κόσμο μετά το τέλος του αγώνα ο αρχηγός του Ολυμπιακού τόνισε:

“Ήταν μια κίνηση γιατί ακούστηκαν διάφορα πράγματα από την εξέδρα και δυστυχώς πήρε η μπάλα κι αυτούς που ήρθαν να χαρούν μαζί μας. Ζητάμε συγγνώμη απ’ αυτούς που ήρθαν εδώ και δεν πήγαμε να τους χειροκροτήσουμε. Ήταν μία δική μου πρωτοβουλία όλο αυτό γιατί θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός Βόλου δεν έχει τέτοιους οπαδούς. Τους ξέρω πάρα πολύ καλά, έχουμε περάσει πάρα πολλά μαζί… Έχουμε περάσει τις καλύτερες και τις χειρότερες στιγμές του Ολυμπιακού Βόλου. Και στις χειρότερες, ο κόσμος χειροκροτούσε τον Ολυμπιακό και δεν γινόταν αυτό το πράγμα”.

Κοινοποίηση:

Άλλα νέα