Τα εισιτήρια με τη Νίκη Βόλου – Να διασφαλίσουν οι φίλαθλοι την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα

Σε ότι αφορά τα εισιτήρια του αγώνα η είσοδος των φιλάθλων μας θα γίνεται από την Θύρα 1 (οδός Ύδρας) και το εκδοτήριο των εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 13.00.

Τιμή εισιτηρίου (γενική είσοδος): 10€

Οι άνεργοι θα εισέρχονται στον αγώνα μετά την παραλαβή του εισιτηρίου τους από το εκδοτήριο και με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας τους.

Όσοι είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold και Silver παρακαλούνται όπως προσέρχονται στο εκδοτήριο για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής. Απαραίτητο για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής είναι η επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας.

Παιδιά μέχρι 12 ετών εισέρχονται δωρεάν με απαραίτητη την συνοδεία κηδεμόνα.

Διευκρινίζεται πως οι κάτοχοι προσκλήσεων της φιλοξενούμενης ομάδας θα εισέλθουν στο γήπεδο ομαδικά με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας από την Θύρα 2 (οδός Αργέντη).

Τέλος η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου παρακαλεί όλους τους φιλάθλους, λόγω τις ιδιαιτερότητας της αυριανής αναμέτρησης και προκειμένου να διαφυλαχθεί η ασφαλής διεξαγωγή του αγώνα, να δείξουν την δέουσα προσοχή και με την συμπεριφορά τους να προστατεύσουν την ομάδα μας.

Υπενθυμίζουμε πως απαγορεύεται ρητά η χρήση κροτίδων, βεγγαλικών, φωτοβολίδων, στυλό lazer και οποιουδήποτε άλλου αντικειμένου μπορεί με την ρήψη του να προκαλέσει σωματική βλάβη.

Φίλαθλοι, βοηθήστε την ομάδα μας με τις φωνές σας και την παρουσία σας στο γήπεδο και διασφαλίστε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα αποτρέποντας οποιοδήποτε κίνδυνο τιμωρίας της ομάδας μας.

Ραντεβού αύριο Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στις 15:00 στη Νεάπολη!

Ολυμπιακός Βόλου για πάντα!

Κοινοποίηση:

Άλλα νέα