Απάντηση στην ανακοίνωση των ομάδων της Super League 2

Σχεδόν ομόφωνα οι ομάδες της Football League (20 από τις 22) απέστειλαν επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ζητώντας του να συνεκτιμήσει την θέση μας αλλά και της απόφαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και όπως προβεί στην αναδιάρθρωση των κατηγοριών του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, καταργώντας την Football League εις τρόπον ώστε η Super League 2 να απαρτίζεται από δυο ομίλους. Μάλιστα τη σχετική επιστολή, συνυπογράφουν οι 20 ΠΑΕ.

Με έκπληξη μας, εμφανίστηκε χθες μια ανυπόγραφη ανακοίνωση δήθεν από τις ομάδες της Super League 2.

Επειδή είναι σίγουρο ότι αυτή η ανακοίνωση δεν εκφράζει το σύνολο των ομάδων της Super League 2 και συνεπώς δεν πρέπει να ληφθεί υπόψιν από ΚΑΝΕΝΑ και πόσο μάλλον από τον κύριο Υφυπουργό.

Είναι ξεκάθαρο ότι στόχος της παραπάνω ανακοίνωσης είναι να παραπλανήσει και μόνο, αφού είναι βέβαιο ότι η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου πουθενά δεν αναφέρει ότι το Πρωτάθλημα της Super League 2 πρέπει να γίνει με 12 ομάδες!!!

Και πως θα μπορούσε άλλωστε, αφού είναι αρμοδιότητα και μόνο, του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2 – Football League.

Ασφαλώς, σε καμία περίπτωση, ουδείς μπορεί να στερήσει στον Υφυπουργό να λάβει νομοθετική πρωτοβουλία για αναδιάρθρωση, η οποία είναι βέβαιο ότι δεν έρχεται σε καμία σύγκρουση με την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο.

Κοινοποίηση:

Άλλα νέα