Ανακοίνωση

Απορήσαμε πραγματικά με τις σημερινές δηλώσεις του προπονητή του Πανσερραϊκού κ. Πέτρου Στοΐλα στην ΕΡΤ Σερρών. Αφού χθες τον ακούσαμε να μιλάει μεταξύ άλλων για ένα παιχνίδι που κύλησε χωρίς ευκαιρίες, που θα κρινόταν στο γκολ και πως όλα τα αποτελέσματα θα ήταν δίκαια ή άδικα αλλά δικαιότερο θα ήταν η ισοπαλία, σήμερα,
διαβάζουμε με έκπληξη πως σε νέες του δηλώσεις, αναρωτήθηκε αν ο συνάδελφος του και προπονητής μας Στέφανος Ξηροφώτος ήταν σε άλλο γήπεδο επειδή, άκουσον άκουσον, διαμαρτυρήθηκε για την διαιτησία και μίλησε για άδικο αποτέλεσμα.
Κατανοούμε ότι ο κ. Στοΐλας δεν έχει εμπειρία από δηλώσεις, καθώς πρώτη φορά στην καριέρα του αναλαμβάνει πρώτος προπονητής – και μάλιστα σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα όπως ο Πανσερραικός – γι’ αυτό και θα θέλαμε να τον συμβουλεύσουμε ότι δεν είναι ωραίες οι κυβιστήσεις… και καλό θα είναι να είναι πιο προσεκτικός όταν μιλάει για μία επίσης μεγάλη και ιστορική ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, αλλά και για τον συνάδελφο του.
Υ.Γ. Όλα είναι θέμα σεβασμού. Και ο σεβασμός στον συνάδελφο – αντίπαλο είναι το μεγαλείο του αθλητισμού και γι’ αυτό ευχόμαστε και θέλουμε να πιστεύουμε πως πρόκειται απλώς για μια ατυχής δήλωση.
Εις το επανιδείν.

Κοινοποίηση:

Άλλα νέα