Διαπιστεύσεις δημοσιογράφων-φωτογράφωνγια τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Καβάλα

Το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ενημερώνει πως έως αύριο Μεγάλη Δευτέρα 26/4/21 και ώρα 13.00 μπορείτε να υποβάλλεται αιτήματα διαπίστευσης για την αναμέτρηση Ολυμπιακός Βόλου – Καβάλα την Τετάρτη 28/4, στο Γήπεδο Νεάπολης (15.00) στο email: info@olympiakosvolou.com. Μετά κανένα αίτημα δεν θα γίνεται δεκτό, με δεδομένο ότι θα έχει συμπληρωθεί η λίστα με τους δημοσιογράφους και φωτογράφους που θα διαπιστευθούν για τη συνάντηση.

Οι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι που θα εργαστούν για την αναμέτρηση, θα εισέλθουν με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας και θα συμπληρώσουν ένα Δελτίο Καταγραφής για covid.

Οι φωτορεπόρτερ θα μεταβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (θα έχουν πρόσβαση μόνο στις πλευρές πίσω από τα δύο τέρματα και σε αυτήν απέναντι από τους πάγκους των ομάδων). Απαραίτητη για την παρουσία όλων εντός της αθλητικής εγκατάστασης είναι η χρήση προστατευτικής μάσκας. Η αίθουσα Τύπου και η Μικτή Ζώνη δεν θα λειτουργήσουν.

Εφόσον δεν λάβετε απάντηση στο αίτημα σας σημαίνει ότι η αίτηση σας έχει γίνει αποδεκτή και μπορείτε να προσέλθετε στο γήπεδο.

Κοινοποίηση:

Άλλα νέα