Ι.Παπαδημητρίου:”Εμείς έχουμε την μεγαλύτερη ευθύνη”

Δηλώσεις στους δημοσιογράφους μετά την ήττα από την Καβάλα έκανε ο Ιάσων Παπαδημητρίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Σίγουρα δεν περιμέναμε να εξελιχθεί έτσι το παιχνίδι, γιατί προηγηθήκαμε νωρίς στο σκορ και θεωρώ ότι όποια ομάδα σκοράρει πρώτη έχει ένα πλεονέκτημα. Δυστυχώς εμείς δεν το εκμεταλλευτήκαμε και μετά από λίγο ισοφαριστήκαμε.

Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο να μπούμε δυνατά, όμως ένα γρήγορο γκολ από την αντίπαλη ομάδα μας χάλασε τα σχέδια. Δυστυχώς δεχτήκαμε και τρίτο γκολ και εκεί νομίζω ότι τελείωσαν οι ελπίδες για οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα.

Θεωρώ ότι δεν έγινε κάποιο ατομικό λάθος, όλη η ομάδα αμύνεται μαζί και όλη δέχεται το γκολ, ούτε ο τερματοφύλακας, ούτε η άμυνα, ούτε κανένας. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το σκορ, ισοφαριστήκαμε γρήγορα και καταφέραμε να δεχτούμε ακόμα δύο γκολ για να χάσουμε το παιχνίδι.

Δεν ξέρω αν είναι θέμα ψυχολογίας, είναι και λίγα τα παιχνίδια οπότε δεν μπορούμε να κοιτάμε τι κάναμε στους προηγούμενους αγώνες.

Έχουμε ένα σερί τριών αγώνων χωρίς βαθμό, ευελπιστώ να αλλάξει κάτι στη συνέχεια για να ξαναγυρίσουμε εκεί που ήμασταν και να ικανοποιήσουμε ξανά τον κόσμο μας που ακόμα και έτσι όπως είμαστε δίνει το παρών στο γήπεδο.

Στα αποδυτήρια, είπαμε με τα παιδιά να κοιτάξουμε να ηρεμήσουμε αυτές τις γιορτινές μέρες, να ξεκουραστούμε, αλλά να αναλογιστούμε και τις ευθύνες που έχουμε γιατί εμείς αγωνιζόμαστε.

Εμείς έχουμε το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης και αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Πιερικό πρέπει να κοιτάξουμε να πάρουμε το τρίποντο”.

Κοινοποίηση:

Άλλα νέα