Σ. Ξηροφώτος: “Αξιοπρεπείς παρά τις πολλές ελλείψεις”

Στις σημαντικές ελλείψεις που είχε  η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου στάθηκε σήμερα ο προπονητής της ομάδας Στέφανος Ξηροφώτος μετά την λήξη του αγώνα με τη Βέροια.

“Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Δύσκολο παιχνίδι για εμάς γιατί ήρθαμε λαβωμένοι από τα προηγούμενα ματς. Είχαμε κάποιες σοβαρές ελλείψεις, οι οποίες επηρέασαν τη χημεία μας. Παρ’ όλα αυτά είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, η εμφάνιση της ομάδας ήταν αξιοπρεπής και είμαι αρκετά ικανοποιημένος από κάποια κομμάτια του παιχνιδιού.

Εμφανίσαμε ένα καλό πρόσωπο στην αρχή, αλλά δεχόμενοι ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα “πέσαμε” και είχαμε προβλήματα. Επανήλθαμε στο δεύτερο ημίχρονο και με τις αλλαγές, όπου δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις και τις ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι.

Πιέσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και ήρθε η ήττα. Σε ένα ντέρμπι όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά.

Ξέρουμε τα προβλήματα μας, όμως η εικόνα σήμερα ήταν αξιοπρεπής παρά τις ελλείψεις και το παιχνίδι κρίθηκε στη λεπτομέρεια. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Στο επόμενο ματς θεωρώ ότι θα έχουμε 2-3 επιστροφές.”

Κοινοποίηση:

Άλλα νέα