Φ. Σκοπελίτης: “Πήραμε το παιχνίδι με το βάρος της φανέλας μας”

Δηλώσεις μετά τη νίκη κόντρα στον Απ. Πόντου έκανε ο Φίλιππος Σκοπελίτης.

“Ύστερα από το ανεπιτυχές αποτέλεσμα με την ομάδα της Βέροιας – που θεωρώ ότι μαζί με εμάς είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας – συνεχίσαμε σήμερα με νίκη, κόντρα στον Απόλλωνα που είναι μία πολύ καλή ομάδα. Δουλέψαμε όλη τη βδομάδα πάνω στις αδυναμίες του παιχνιδιού με τη Βέροια, ήμασταν σήμερα πιο σοβαροί και πήραμε το παιχνίδι με το όνομα του Ολυμπιακού και με το βάρος της φανέλας μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί λόγω της κούρασης από τα συνεχόμενα παιχνίδια ωστόσο καταφέραμε να κρατήσουμε τη νίκη. Αν ήμασταν πιο τυχεροί θα είχαμε προηγηθεί και με 2-0, ωστόσο κρατάμε το αποτέλεσμα και προχωράμε την Τετάρτη με ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι για να συνεχίσουμε στις επιτυχίες.

Στο τέλος απειληθήκαμε λόγω μιας ασυνεννοησίας, όμως γι’ αυτό έχουμε ένα πολύ καλό τερματοφύλακα και κατάφερε να μας κρατήσει για ακόμα μία φορά. Τα συνεχόμενα παιχνίδια δημιουργούν κούραση και τραυματισμούς, ωστόσο πιστεύω ότι έχουμε βάθος στην ομάδα και θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε κάθε πρόβλημα που θα αντιμετωπίσουμε στη συνέχεια”.

Κοινοποίηση:

Άλλα νέα