Β.Βούζας: “Είναι όλα ρευστά για το μέλλον μου-Είμαστε σε συζητήσεις”

Δηλώσεις μετά το ματς ο Βασίλης Βούζας.

Αναλυτικά:

“Νομίζω το αποτέλεσμα της τελευταίας αγωνιστικής αδικεί την πορεία της ομάδας. Καταφέραμε το 3-1 να το μετατρέψουμε σε ισοπαλία. Μας στενοχωρεί γιατί θέλαμε να κλείσουμε το πρωτάθλημα με νίκη μέσα στην έδρα μας για να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο που μας στηρίζει και γενικά όλους τους φιλάθλους.

Θεωρώ ότι έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες, είχαμε έλλειψη σωστής νοοτροπίας και σοβαρότητας με αποτέλεσμα να δεχτούμε την ισοφάριση και μία εύκολη διαφαινόμενη νίκη να καταλήξει σε ισοπαλία.

Είδαμε και κάποια παιδιά, τους έχουμε αξιολογήσει αυτό το διάστημα και θα ξέρουμε από δω και πέρα ποιοι μπορούν να ανταπεξέλθουν στο επόμενο πρωτάθλημα που θα είναι αρκετά δύσκολο και υψηλού επιπέδου.

Η διοίκηση μας έχει πει ότι πιθανότατα θα γίνει ένα παιχνίδι με τη Βέροια, νομίζω την Παρασκευή. Θα πάμε να παίξουμε, να βοηθήσουμε στην φιέστα της Βέροιας για την απονομή του πρωταθλήματος και μετά τελειώνουν οι υποχρεώσεις γιατί πολύ σύντομα θα πρέπει ξεκινήσει η προετοιμασία και οι προπονήσεις για την επόμενη σεζόν.

Είναι όλα ρευστά για το μέλλον μου, είμαστε σε συζητήσεις με την ομάδα. Θεωρώ ότι θα καταλήξουμε κάπου και θα ξέρουμε τις επόμενες μέρες.”

Κοινοποίηση:

Άλλα νέα