Σ. Μαυρονάσιος: “Ο Ολυμπιακός Βόλου πρέπει να πάει ψηλά”

Το νέο προπονητή της ομάδας Γιώργο Βαζάκα, παρουσίασε χθες το απόγευμα ο Ολυμπιακός Βόλου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Σωτήρης Μαυρονάσιος στο πλαίσιο της εκδήλωσης έκανε μία σύντομη ενημέρωση για τα τρέχοντα θέματα της ομάδας.

Όπως σημείωσε: «Περάσαμε δύο δύσκολες χρονιές κυρίως λόγω κορωνοϊού, με την ομάδα να καταφέρνει σε γενικές γραμμές να έχει μία αξιοπρεπέστατη πορεία, καταφέρνοντας να τιμήσει το όνομα της. Από συγκυρίες, λόγω Βασιλειάδη, δεν κατάφερε να βρίσκεται ήδη στη φυσική της θέση, ενώ πέρυσι η αναδιάρθρωση δεν προχώρησε, παρά το ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είχε ρόλο στα κέντρα αποφάσεων και προσπάθησε να διεκδικήσει τα δικαιώματα του. Φέτος δεν καταφέραμε να ανεβούμε, όμως η ομάδα ήταν αξιοπρεπέστατη, τερμάτισε ψηλά στη βαθμολογία και τελικά βγήκε κατηγορία. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν, σύντομα θα τελειώσουν τα διαδικαστικά και θα υπάρξει μία εφ΄όλης της ύλης τοποθέτηση ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

Είχαμε πει μαζί με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο να αποχωρήσουμε, ωστόσο δεν υπήρξε καμία επίσημη σοβαρή πρόταση για την ομάδα. Ποτέ και από κανέναν. Οι μοναδικοί που έχουμε αληθινό ενδιαφέρον είμαστε εμείς, ο ερασιτέχνης και οι φίλαθλοι που αγωνιούν για τον Ολυμπιακό.

Ό,τι υποσχεθήκαμε το κάναμε, είμαστε από τις πρώτες ομάδες που πληρούν τα κριτήρια για το νέο πρωτάθλημα. Η ΠΑΕ δεν χρωστάει πραγματικά τίποτα, παρά μόνο κάποια μηδαμινά ποσά. Τηρήσαμε στο ακέραιο όσα έπρεπε να κάνουμε, είμαστε έτοιμοι και θα μπούμε σε λεπτομέρειες σε συνέντευξη που θα δώσουμε σύντομα.

Μείναμε στην ομάδα γιατί δε μπορούσαμε να την αφήσουμε στο έλεος του Θεού. Ο Ολυμπιακός Βόλου πρέπει να πάει ψηλά. Θεωρούσαμε ότι γι΄ αυτό έπρεπε να βρεθεί κάποιος και ευτυχώς βρέθηκε ο κ. Νταόπουλος από την Αμερική. Θα έρθει για να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά, με την εμπλοκή του στην ομάδα να αποτελεί αναμφίβολα μεγάλη επιτυχία. Έγινε μία τιτάνια προσπάθεια. Βρισκόμαστε κοντά στο να βρεθεί μία οριστική λύση, με ιδιοκτήτη τον ίδιο και φυσικά τη βοήθεια όλων μας.

Όλο αυτό το διάστημα “τρέξαμε” το αγωνιστικό. Η έναρξη θα καθυστερήσει λόγω ΕΕΑ, όμως εμείς ξεκινήσαμε ήδη τον προγραμματισμό μας και επιλέξαμε καπετάνιο για να οδηγήσει την ομάδα εκεί που πρέπει τον Γιώργο Βαζάκα. Ξέρει την πόλη, ξέρει πρόσωπα και πράγματα και θα έχει όσα πρέπει για να πάει καλά στο νέο πρωτάθλημα. Να είμαστε αισιόδοξοι. Υπάρχουν πραγματικά πολλές δυσκολίες και όσοι ασχολούμαστε δύο χρόνια τώρα για να επιβιώσει η ομάδα είμαστε ήρωες. Καλή επιτυχία στον Γιώργο».

Κοινοποίηση:

Άλλα νέα