Ο Παντελής Βαρβέκης προπονητής στην ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού Β.-Τριήμερο δοκιμών

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας Κ19 του Ολυμπιακού Βόλου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 30 Αυγούστου 2021 στις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Άλλη Μεριά. Ο πρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, Νίκος Τσεκούρας, παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές το νέο προπονητή της ομάδας, ο οποίος είναι ο Παντελής Βαρβέκης, ενώ γενικός αρχηγός παραμένει ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου, Γιάννης Θεοδωρίδης.

Στους νεαρούς ποδοσφαιριστές μίλησε εκτός του πρόεδρου του Ερασιτέχνη, Νίκου Τσεκούρα, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Θωμάς Μακρής, ο προπονητής Παντελής Βαρβέκης και ο γενικός αρχηγός Γιάννης Θεοδωρίδης.

Αφού ευχήθηκαν στους παίκτες καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία, τόνισαν πως μπροστά υπάρχει μια απαιτητική χρονιά και όλοι θα πρέπει να δείξουν την απαιτούμενη συμπεριφορά και νοοτροπία, τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, προκειμένου η ομάδα να έχει καλή πορεία στο πρωτάθλημα και οι ίδιοι να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους.

Οι παίκτες της ομάδας Κ19 βρίσκονται στον προθάλαμο της επαγγελματικής ομάδας, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα παρακολουθούν την εξέλιξή τους και θα τους δοθούν οι ευκαιρίες να αγωνιστούν σε υψηλότερο επίπεδο, όσοι από αυτούς το αξίζουν.

Το τριήμερο Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή (1 έως 3 Σεπτεμβρίου), θα πραγματοποιηθούν δοκιμαστικά από τον προπονητή της ομάδας, Παντελή Βαρβέκη, στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού Βόλου στον Άγιο Γεώργιο Φερών.

Καλούνται όσοι ποδοσφαιριστές επιθυμούν να λάβουν μέρος στα δοκιμαστικά, γεννηθέντες τα έτη 2002, 2003, 2004 και 2005 να δώσουν το «παρών» τις παραπάνω ημέρες και ώρα 5.30 μ.μ. στο προπονητικό κέντρο στον Άγιο Γεώργιο Φερών.

Κοινοποίηση:

Άλλα νέα